LIFESTYLE

Το σχόλιο του Μίκη Θεοδωράκη για τον Ρουβά και το καλωσόρισμα(;) του Μικρούτσικου!(βίντεο)

Έχοντας χωρίσει το καλλιτεχνικό χώρο σε δύο «στρατόπεδα», για άλλη μία φορά, με τις επιλογές του και τα βήματα που τομάει να κάνει, ο Σάκης Ρουβάς έχει γίνει ξανά το θέμα συζήτησης, καθώς θα ερμηνεύσει το «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη, στη συναυλία «90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης», που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου στη Νέα Σμύρνη. 

Ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε γι' αυτή του τη συνεργασία: «Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας τραγουδιστής που αγαπάει η νεολαία. Θα φέρει τη νεολαία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και θα τους μάθει τον Θεοδωράκη και το έργο ''Άξιον Εστί''».

«Καλή επιτυχία!», ευχήθηκε(;) ο Θάνος Μικρούτσικος στον Σάκη Ρουβά και μετά από τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, σχολίασε: «Θεωρώ ότι η μουσική δεν είναι μία και ενιαία με καλά και κακά πράγματα. Θεωρώ ότι είναι διαφορετικά πράγματα. Ο Ρουβάς είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης ενός χώρου που δεν έχει καμία σχέση με τον δικό μας χώρο, επομένως, δεν μπορεί να είναι πειστικός όσο καλός τραγουδιστής και να είναι. Αν όμως μας διαψεύσει, καλώς να ορίσει».

 

 

Διαβάστε σχετικά: