ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «πατρικό χάδι» του Γιούνκερ, τα χαμόγελα. η «γυναικάρα» με τα κόκκινα και η Angie(φωτο)

​Eυδιάθετος χαρίζοντας πολλά χαμόγελα, εμφανίστηκε στη Σύνοδο Κορυφής, ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ.

Ιδιάιτερη εντύπωση προκάλεσε το πολύ θερμό τετ α τετ που είχε με τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ με τον οποίο αντάλλαξαν πολλά χαμόγελα, ενώ ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον αγκάλιασε και εν συνεχεία πατρικά χάιδεψε το κεφάλι του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Ο κ.Τσίπρας όμως είχε πολλά χαμόγελα και για τους άλλους ηγέτες της Ε.Ε. αφού και με τον Βέλγο Σαρλ Μισέλ, τον Ματέο Ρέντσι κ.α.

Τα βλέμματα πάντως στη Σύνοδο Κορυφής μαγνήτισε για άλλη μια φορά η Πρωθυπουργός της Δανίας  φορώντας κόκκινο ταγέρ άναψε «φωτιές».

Η ξανθιά καλλονή Πρωθυπουργός είχε μια σύντομη συνομιλία με τον Αλέξη Τσίπρα εντός της αίθουσας όπου πραγματοποιείται η Σύνοδος.

 

Με ένα τραγούδι τoυ Mικ Τζάγκερ σχολίασε τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, ο δημοσιογράφος του Reuters Jamie McGeever.

Ο δημοσιογρος πόσταρε μια φωτογραφία από τη συνάντηση των δύο ηγετών, γράφοντας στη λεζάντα: «Αντζι… Αντζι. Χωρίς αγάπη στις ψυχές μας και χωρίς λεφτά στις τσέπες μας, δεν μπορείς να πεις ότι είμαστε ικανοποιημένοι».

Το σχόλιο του δημοσιογράφου του Reuters προέρχεται, βέβαια, από το θρυλικό τραγούδι των Rolling Stones «Angie».