ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μιχελάκης «καρφώνει» τον Σαμαρά στο Twitter

Με ένα tweet «καρφί» προς τον Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης ζητάει για δεύτερη φορά από το κόμμα του να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) περί Grexit.

 

 

Ο κ. Μιχελάκης με ένα tweet που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, απευθύνει ένα ερώτημα στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας: «Προς ΝΔ: Για τον Βέμπερ τα είπαμε από το πρωί. Αδρανήσατε! Και βρήκε ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑ να το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά. Γιατί;». Νωρίτερα ο κ. Μιχελάκης είχε χαρακτηρίσει απαράδεκτες τις δηλώσεις του Βέμπερ και είχε καλέσει την ηγεσία της ΝΔ να τις αποδοκιμάσει άμεσα.

Μιλώντας στην αυστριακή εφημερίδα Der Standard ο κ. Βεμπερ είπε ότι οι συζητήσεις σχετικά με το Grexit έχουν ενταθεί. Πρόσθεσε ότι «η εκτίμηση ότι το Grexit είναι ρεαλιστική επιλογή δυστυχώς είναι ορθή» και εκτίμησε πως «η Ελλάδα θα λάβει οικονομική βοήθεια μόνο αν κάνει μόνη της προσπάθεια». «Ολόκληρη η ευρωζώνη έχει στραφεί κατά της Ελλάδας» είπε ο Βέμπερ και συμπλήρωσε: «δεν είναι απομονωμένη η Γερμανία αλλά η Ελλάδα».