LIFESTYLE

Η Μόνικα μαρτύρησε ποιος φταίει που δεν επιστρέφουν τα «Φιλαράκια»

Μπορεί το τελευταίο επεισόδιο της κωμικής σειράς τα «Φιλαράκια» να προβλήθηκε πριν 11 χρόνια, στις 6 Μαΐου 2004, αλλά οι φανατικοί της σειράς δεν έχουν σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια να ζητούν επίμονα μία κινηματογραφική ταινία ή νέα επεισόδια ή έστω ένα reunion, κάτι πάντως.

 

 

Μάλιστα, μετά την προβολή της πρώτης ταινίας του «Sex and the city» στις κινηματογραφικές αίθουσες, οι φαν ζήτησαν ακόμα πιο επίμονα μια ταινία «Φιλαράκια» και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει φως στο τούνελ, δεν πτοούνται.

Αυτή η μεγάλη ζήτηση έχει ως αποτέλεσμα σχεδόν κάθε φορά που κάποιος από τους έξι πρωταγωνιστές δίνει συνέντευξη, οι δημοσιογράφοι να εξακολουθούν να τον ρωτάνε πότε επιτέλους θα δούμε τα «Φιλαράκια» να ξανασμίγουν με κάποιο τρόπο.

Έτσι κι αυτή τη φορά που η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα) έδωσε συνέντευξη στο «I Yahoo'd myself», η συζήτηση πήγε εκεί αφού και φέτος οι χρήστες ξαναέψαξαν μαζικά το αν θα υπάρξει ένα «Friends reunion».

Η απάντησή της δε θα αρέσει καθόλου στους φαν:

«Δεν πρόκειται να γίνει μία ταινία Friends, αλλά μία ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί μόνο η Monica, το «Hangin' with Monica» κι ο κόσμος θα τρέξει στα σινεμά» για να συνεχίσει, λέγοντας: «Θεέ μου, αφήστε το ρε παιδιά! Δε θα το κάνουμε! Δε θα συμβεί ποτέ!».

Βέβαια, είπε ότι αρκετές φορές έχουν φτάσει στο τσακ να επανενωθούν, στο 80%, αλλά πάντα υπάρχει ένας άνθρωπος από το καστ που κάνει πίσω. Αν και αρχικά δεν ήθελε να μαρτυρήσει ονόματα, είπε ότι «θα μπορούσε να μην είναι ο David Schwimmer». Μήνυμα ελήφθη.

πηγή : tff.gr