ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης για Ξηρό: Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν τον εμπόδισαν να σκοτώσει

Την αγανάκτησή του κατά του Σάββα Ξηρού εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο Twitter, μετά τις δηλώσεις του πρώτου για το αν προτίθεται να φορέσει «βραχιολάκι» σε κατ' οίκον περιορισμό.

 

 

 

 

 

«Ο Σάββας Ξηρός λέει όχι στο "βραχιολάκι" λόγω "θρησκευτικών πεποιθήσεων". Δεν τον εμπόδισαν όμως να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές. Να ισχύσουν τα νόμιμα» έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του καταδικασμένου σε πέντε φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε πέντε δολοφονίες, ληστείες, εκρήξεις και συμμετοχή στην οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σάββας Ξηρός, σε συνέντευξή του που παραχώρησε από τον Κορυδαλλό στον τηλεοπτικό σταθμό Ε, δήλωσε σχετικά με το «βραχιολάκι»:

"Δεν προτίθεμαι να δεχθώ τη χρήση ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δηλαδή αυτό περιγράφεται στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες", δήλωσε σε συνέντευξη

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" ο συνήγορός του, Σπύρος Φυτράκης, είπε ότι πέρα από τον πολιτική άποψη του Σάββα Ξηρού, το "βραχιολάκι" θα έχει επίσης δυσμενέστατες επιπτώσεις στην υγεία του.

Διαβάστε επίσης:

 Αμερικανός πρέσβης:Να μην πατήσει το πόδι του έξω από τη φυλακή ο Σ. Ξηρός