LIFESTYLE

Γιατί η Ελεονώρα «αποχώρησε» από τα Madwalk – Τι λέει η ίδια

Πολλά ακούστηκαν για την…«αποχώρηση» της Ελεονώρας Μελέτη από τα Madwalk, στα οποία θα εμφανιζόταν ως special guest αλλά…

Η Ελεονώρα Μελέτη επρόκειτο να εμφανιστεί στην πασαρέλα των Madwalk 2015, ως special guest star συνοδευόμενη από την ανιψιά της Μαρία Μελέτη. Όμως η καθυστέρηση στη ροή του σόου ανάγκασε την παρουσιάστρια να αποχωρήσει, καθώς δεν ήθελε να υποβάλει την ανιψιά της σε περαιτέρω ταλαιπωρία.

Η Ελεονώρα Μελέτη επιβεβαίωσε το λόγο της αποχώρησής της μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μαΐου, στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

Η παρουσιάστρια εξηγεί: «Το παιδί έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι του ναι μεν σε μια ώρα που θα έπρεπε να παρεκκλίνει από το πρόγραμμά της, αλλά δεν θα την ταλαιπωρήσει και ιδιαίτερα. Μίλησα με την παραγωγή, τους εξήγησα ότι υπάρχει αυτό το θέμα, σύμφωνα με το πρόγραμμα και όπως είχα επιβεβαιωθεί, θα περπατούσαμε γύρω στις 22:05-22:10 μιας και θα άρχιζε στις 21:30. Οπότε θεώρησα ότι ακόμα και μια μικρή καθυστέρηση θα είχαμε φύγει από το χώρο γύρω στις 11 παρά, 11 θα ήμασταν σπίτι. Περνούσε η ώρα, είχε πάει 11 παρά 10 και έτσι επικοινώνησα με την κοπέλα από την παραγωγή και της είπα ότι έχω πρόβλημα».

πηγή: toratora.gr

Διαβάστε σχετικά:

 Η Κατερίνα Στικούδη κόβει την ανάσα

 Λατέρνα αποκάλεσε την Σπυροπούλου ο Ουγγαρέζος – Βίντεο

 Το κούνημα της Ελένης Φουρέιρα που άφησε τους πάντες άφωνους