ΔΙΕΘΝΗ

Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας για τα βασιλικά γεννητούρια

Αντικείμενο συζήτησης και αλλοπρόσαλλων θεωριών συνωμοσίας έχει γίνει η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον λίγες μόλις ώρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, με αποκορύφωμα κάποια ρωσικά μέσα ενημέρωσης να φτάσουν να υποστηρίζουν ότι είτε δεν γέννησε η ίδια το παιδί της ή το είχε γεννήσει λίγες ημέρες νωρίτερα.

 

 

 

 

Αμα τη εμφανίσει τού πριγκιπικού ζεύγους έξω από το νοσοκομείο St. Mery, με το νεογέννητο κοριτσάκι τους αγκαλιά, τα φλας άστραψαν. Όπως ήταν λογικό, οι φωτογραφίες και η εικόνα έκαναν το γύρο του κόσμου.

Ωστόσο δεν ήταν τόσο η μικρή αδελφή του πρίγκιπα Γεώργιου που μονοπώλησε το ενδιαφέρον αλλά η απαστράπτουσα μητέρα της, καθώς πολλοί έκαναν λόγο για μια αψεγάδιαστη εμφάνιση εκ μέρους της Δούκισσας του Κέιμπριτζ παρόλο που είχαν περάσει μόλις έξι ώρες από τη στιγμή που έγινε για δεύτερη φορά μητέρα.

Κάποιοι ωστόσο, το «τράβηξαν» λίγο περισσότερο.

Η ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda υποστηρίζει με σθένος τις τελευταίες ώρες ότι είναι απλώς «αδύνατον» η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ να έδειχνε τόσο υπέροχη, τόσο νωρίς και για να αποδείξει τα λεγόμενά της επικαλείται μαρτυρίες.

Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα, το «μυστικό» κρύβεται στην παρένθετη μητρότητα. «Ήταν μια παρένθετη μητέρα που γέννησε, όχι η ίδια η Κέιτ», υποστηρίζει μια γυναίκα στην εφημερίδα, η οποία μάλιστα προσθέτει πως «η Κέιτ πρέπει να φορούσε όλο αυτό το διάστημα ψεύτικη κοιλιά ώστε να δείχνει ότι είναι έγκυος». «Απλώς δεν είναι ρεαλιστικό να βίωσες τοκετό και λίγες ώρες μετά να φεύγεις περπατώντας από το νοσοκομείο φορώντας λευκό φόρεμα και πάνω σε τακούνια. Αν έχεις γεννήσει, προσπάθησε να θυμηθείς τον εαυτό σου τρεις ή τέσσερις ώρες μετά», συνεχίζει.

Μια άλλη μαρτυρία στην ίδια εφημερίδα υποστηρίζει ότι ακόμη κι αν η ίδια η Δούκισσα του Κέιμπριτζ γέννησε την κόρη της, αυτό έγινε τρεις ημέρες πριν την απαστράπτουσα εμφάνισή της έξω από το νοσοκομείο. Ωστόσο η γέννα κρατήθηκε μυστική προκειμένου η Κέιτ να γεννήσει απερίσπαστη και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα φωτογράφων και πλήθους. «Κοιτάξτε το μωρό, είναι τουλάχιστον τριών ημερών», επιμένει.

Η εν λόγω εφημερίδα μάλιστα δεν διστάζει να εξαπολύσει επίθεση στην Κέιτ που βγήκε από το νοσοκομείο έξι ώρες μετά τον τοκετό, λέγοντας ότι με αυτήν την κίνηση θέτει σε κίνδυνο την υγεία πολλών άλλων νεαρών μητέρων και των παιδιών τους. 

Διαβάστε επίσης:

 Τι συμβαίνει στην Αμάλ Αλαμουντίν κι έχει χάσει τόσα κιλά