ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέμα ωρών η σύλληψη της μητέρας της Άννυς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 4χρονης Άννυ, καθώς στο στόχαστρο των αρχών μπαίνει και η μητέρα της μικρής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται θέμα ωρών η έκδοση εντάλματος σύλληψης της μητέρας της 4χρονης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

 

Από την άλλη, ο δολοφόνος πατέρας που συνελήφθη και ομολόγησε θα διωχθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση και η περιύβριση νεκρού.

Το «κλειδί» της υπόθεσης

«Κλειδί» στην εξιχνίαση αποδείχτηκαν τα σημαντικά στοιχεία από την κατάθεση φίλου του ζευγαριού από τη Βουλγαρία, που διέμενε μαζί τους στο διαμέρισμα.

Το ζευγάρι πήγε με τον συμπατριώτη του στη Βουλγαρία στις 22-23 Απριλίου και την επόμενη ημέρα επέστρεψαν και δήλωσαν στην αστυνομία την εξαφάνιση του παιδιού.

Από την έρευνα αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, που πήγαν στη Βουλγαρία και την κατάθεση που έδωσε στη συνέχεια όταν τον έφεραν στην Ελλάδα, προκύπτουν στοιχεία για το κορίτσι, που άφησαν εμβρόντητους τους αστυνομικούς…

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του Βούλγαρου μάρτυρα, ο πατέρας της Άννυ πολλές φορές κτυπούσε άσχημα το παιδάκι.

Μάλιστα φέρεται ότι μετά από ένα άσχημο κτύπημα η μικρή να έχασε τη ζωή της και στη συνέχεια ο πα-τέρας τεμάχισε το πτώμα, το έβρασε και για να εξαφανίσει κάθε ίχνος, πέταξε τα μέλη σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του…