ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκλητικός ο παιδοκτόνος : Ζήτησε φραπέ και… μια δόση

Νέα στοιχεία από την προανακριτική απολογία του 27χρονου πατέρα της Άννυ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 

 

«Έχεις καταλάβει τι έκανες και περιγράφεις;» τον ρωτά ο αξιωματικός του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, που τον ανακρίνει, για να λάβει την κυνική απάντηση του δράστη: «Τι μου λες ρε φιλάρα; Εγώ θέλω έναν φραπέ γλυκό, ένα κομμάτι ψωμί και να με πας σε νοσοκομείο για τη δόση μου και μετά θα είμαι μια χαρά, θα είμαι κύριος»…

Κυνικά πονηρός όμως, όπως διαπιστώνουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, αναζήτησε τηλεφωνικά «νομική καθοδήγηση» για την ποινική μεταχείριση ανθρώπου που ομολογεί έγκλημα, η οποία επισύρει ισόβια κάθειρξη, και εκείνου που έχει τεμαχίσει νεκρό άτομο, που διώκεται ως πλημμέλημα (περιύβριση νεκρού).

Η νηφαλιότητα του δράστη, η μεθοδικότητα, ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός απόκρυψης των στοιχείων αναδεικνύεται από την πώληση του καροτσιού, των παιχνιδιών και της κούνιας του παιδιού, στις 16-17 Απριλίου, για 55 ευρώ. Αγόρασε επίσης καινούργια οικοσκευή, σκεύη, χαλιά, σκούπες αλλά και σφουγγαρίστρες προκειμένου να εξαφανίσει οποιαδήποτε ίχνη. Ο δράστης έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, καθάρισε τα σιφώνια, τις σωληνώσεις και είχε προγραμματίσει για την αντικατάστασή τους.