ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Άννυ: Ανώνυμη επιστολή αλλάζει τα δεδομένα

Όλα τα σενάρια εετάζουν πλέον οι αρχές στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ,  ακόμη και της σεξουαλικής κακοποίησης, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η  δικαστική λειτουργός έχει στα χέρια της ανώνυμη επιστολή, στην οποία ο αποστολέας αναμειγνύει στην υπόθεση της τετράχρονης οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων, σενάριο το οποίο προσπαθεί να διερευνήσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με διαπιστώσεις που έκανε ο ειδικός ψυχίατρος ειδικευμένος σε φρικιαστικά εγκλήματα κατά συρροήν δολοφόνων, αλλά και παιδόφιλων με δολοφονικά ένστικτα, που παρακολουθούσε τις αντιδράσεις του δράστη κατά τη διάρκεια των καταθέσεών του από την πρώτη στιγμή, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της παιδοφιλίας, σεξουαλικής κακοποίησης της μικρής Άννυ.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω ψυχίατρος ανέφερε ότι ο τρόπος εξαφάνισης του παιδιού που είχε σαν σαφή στόχο να μην βρεθεί ποτέ η σορός του, δείχνει ενοχή για το θάνατο της 4χρονης.

Ο ψυχίατρος μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το κοριτσάκι να βρήκε φριχτό θάνατο και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της ή από άλλο άτομο εν γνώση του 27χρονου Βούλγαρου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι χθες ο κατηγορούμενος, που μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κέρκυρας όπου κρατείτο στην Αθήνα, έτσι ώστε να απολογηθεί συμπληρωματικά, τα… γύρισε αναφορικά με τον αποτρόπαιο και άκρως φρικιαστικό τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού του.

Ο 27χρονος που είχε ομολογήσει ότι τεμάχισε το παιδί του, φέρεται να επιχείρησε να εμπλέξει στην όλη υπόθεση και τον φίλο του, Νίκι, ο οποίος ήταν εκείνος που αποκάλυψε στην αστυνομία το φρικιαστικό έγκλημα.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του δήλωνε ότι ο 27χρονος δεν έβρασε το παιδί, επισημαίνοντας ότι το σπίτι όπου έμενε δεν είχε καν κουζίνα.

Διαβάστε σχετικά: