ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να είσαι πάντα καλά, Πρόεδρε!»-Οι ευχές στον Καραμανλή και το μήνυμα στον…Σαμαρά

Ευχές για την ονομαστική εορτή του  Κώστα Καραμανλή, έστειλε δημόσια μέσω Facebook, ο στενός του συνεργάτης, Ευάγγελος Αντώναρος, αφήνοντας παράλληλα μήνυμα για το μέλλον.

«Ολόθερμες ευχές στον Κώστα Καραμανλή, τον υπεύθυνο πολιτικό ηγέτη που μας δίδαξε και μας διδάσκει ήθος, αφοσίωση στο εθνικό και το δημόσιο συμφέρον, απλότητα και ουσία στην άσκηση της εξουσίας που του εμπιστεύθηκαν δύο φορές οι Έλληνες πολίτες, πολιτικό πολιτισμό, ανεπιτήδευτη κι αμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες. Του εύχομαι προσωπική κι οικογενειακή ευτυχία, υγεία, δύναμη και συνεχή προσφορά στη πατρίδα», σημειώνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η συνεχιζόμενη παρουσία του στη πολιτική σκηνή είναι εγγύηση για το μέλλον. Να είσαι πάντα καλά, Πρόεδρε!», γράφει στέλνοντας μήνυμα για το μέλλον του.

 
Evangelos Antonaros

 ·533 followers

 · 8 hrs · 

Ολοθερμες ευχές στον Κώστα Καραμανλή, τον υπεύθυνο πολιτικό ήγέτη που μας δίδαξε και μας διδάσκει ηθος, αφοσίωση στο εθνικό και το δημόσιο συμφέρον, απλότητα και ουσία στην άσκηση της εξουσίας που του εμπιστεύθηκαν δυό φορές οι Ελληνες πολίτες, πολιτικό πολιτισμό, ανεπιτηδευτη κι αμεσολαβητη επαφή με τους πολίτες.
Του εύχομαι προσωπική κι οικογενειακή ευτυχία, υγεία, δύναμη και συνεχή προσφορά στη πατρίδα.
Η συνεχιζόμενη παρουσία του στη πολιτική σκηνή ειναι εγγύηση για το μέλλον.
Να εισαι πάντα καλά, Πρόεδρε!

 

 

Διαβάστε σχετικά: