ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γέρακας:Εικόνες- σοκ: Σε κατάσταση αμόκ 38χρονος μαχαίρωσε 4 σκυλιά

Σε κατάσταση αμόκ ένας 38χρονος άνδρας με μαχαίρι επιτέθηκε στα 4 σκυλιά που φρόντιζαν οι γονείς του στην αυλή τους σπιτιού τους στον Γέρακα Αττικής σκοτώνοντας επί τόπου τα δύο.

 

 

 

 

Ο δράστης, που σύμφωνα με τη μητέρα του έκανε χρήση αναβολικών, απείλησε ενώ βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση ότι θα σκοτώσει και τους γονείς του, οι οποίοι διέφυγαν από το σπίτι για να σωθούν και πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γέρακα για να καταγγείλουν το γεγονός.

Όταν έφτασαν στην Αστυνομία ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την μητέρα του λέγοντας της ότι πάει να αυτοκτονήσει και έκτοτε η ΕΛ.ΑΣ. τον αναζητεί.

Στο σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται επί της οδού Πινδάρου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή φιλόζωοι και η αντιπρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου Αγίας Παρασκευής Ντίνα Μπουλούμπαση η οποία επικοινώνησε με το www.zoosos.gr.

Η αυλή ήταν γεμάτη από τα αίματα των σκυλιών και οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του εγκλήματος και της έξαλλης κατάστασης στην οποία βρέθηκε ο δράστης.

Τα ζώα, που επέζησαν, μεταφέρθηκαν στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα και το ένα που είναι τραυματισμένο στο πόδι παραμένει εκεί για νοσηλεία όπως εξήγησε η κα Μπουλούμπαση στο pallinipress χωρίς όμως να κινδυνεύει η υγεία του.

Η μητέρα του δράστη συνοδεία περιπολικού πήγε στο σπίτι για να πάρει κάποια πράγματα και το οξυγόνο του άνδρα της ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκείνη την ώρα ο γιος της δεν ήταν πια εκεί ενώ η γυναίκα έλεγε η ίδια στους παραβρισκόμενους που ρωτούσαν ότι «τον έφαγαν τα αναβολικά».

πηγή: pallinipress.blogspot

Διαβάστε επίσης:

 Πίτμπουλ σκόρπισε τον τρόμο στη Θεσσαλονίκη. 9 τραυματίες!