LIFESTYLE

Κόννυ Μεταξά: Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή στο κόκκινο χαλί στις Κάννες

Το όνειρο πολλών ανθρώπων της showbiz αλλά και μη, έζησε αυτές τις μέρες η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόννυ. Η ίδια, βρέθηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε, το έζησε στο μέγιστο βαθμό.

 

 

 

Όχι μόνο βρέθηκε εκεί ως μια απλά τουρίστρια αλλά είχε την χαρά να περπατήσει κιόλας στο κόκκινο χαλί, όπου πέρασαν πολλοί αστέρες.

Λίγο πριν φτάσει στον χώρο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνοντας μια αποκάλυψη! Με μπόλικη δόση χιούμορ έδειξε σε πιο σημείο του σώματός της έβαλε τα χρήματα της μια και δεν θα έπαιρνε μαζί της τσαντάκι.

Στην συνέχεια μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της συνέχισε να ανεβάζει στιγμιότυπα που έδειχναν την ίδια να περπατάει στο κόκκινο χαλί. Εξάλλου δεν είναι κάτι που μπορεί να το ζήσει ο καθένας.  Φορώντας μια πολύ ωραία εντυπωσιακή λιλά τουαλέτα, περπάτησε όλο χάρη.

Μετά το τέλος του φεστιβάλ, η Κόννυ συνέχισε τις διακοπές της πηγαίνοντας στο Μονακό, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Formula1, αλλά και στη Νίκαια της Γαλλίας. Εννοείται πως δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις διακοπές της.

πηγή: peoplegreece

Διαβάστε επίσης: