MEDIA

Ο καυγάς Τσαπανίδου – Σκουρλέτη (Βίντεο)

Σε έντονη λογομαχία με μεγάλα καρφιά εξελίχθηκε η κουβέντα ανάμεσα στην Πόπη Τσαπανίδου και τον Πάνο Σκουρλέτη, όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον υπουργό Εργασίας για την 13η σύνταξη που είχε υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά.

 

 

Ο διάλογος που ακολούθησε στον αέρα ήταν ο εξής:

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Αν ερωτήματα τα οποία θέλουν να εμφανίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ασυνεπή, τα αξιολογεί ο κόσμος πόσο αυτά είναι πραγματικά ή προσχηματικά και εξυπηρετούν άλλου είδους σκοπιμότητες.
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: Το ερώτημα μου αν θα δώσετε 13η σύνταξη που υποσχεθήκατε, εξυπηρετεί σκοπιμότητες; Σας παρακαλώ πολύ! Πέρασαν μόνο 4 μήνες! Δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα που να εξυπηρετώ! Αν είναι δυνατόν! 
ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Με έχετε ρωτήσει τρεις φορές και σας έχω απαντήσει πάρα πολύ αναλυτικά. Επαναφέρετε το ερώτημα, προφανώς έχετε τους λόγους σας και είναι δικαίωμά σας, όπως δικαίωμα και του δικού σας καναλιού και άλλων είναι να προσπαθούν ταγμένα σε μια συγκεκριμένη επιχείρηση ενάντια στην κυβέρνηση να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη εικόνα. Ζήσαμε 5 χρόνια με αυτόν τον πόλεμο από τα ΜΜΕ, τον έχουμε μάθει.
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: Εγώ προσωπικά έχω κουραστεί από αυτόν τον πόλεμο κάθε φορά που βγαίνουμε στα παράθυρα. Να προσπαθώ να κάνω 5 ερωτήσεις και συνεχώς να δέχομαι μια απάντηση ότι εξυπηρετώ συμφέροντα. Αν είναι δυνατόν!
ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Αν έχετε κουραστεί να μην το κάνετε!
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: Μα αστειεύεστε; Τι είδους ερωτήσεις θέλετε να σας κάνω; Τι θέλετε να σας ρωτήσω;

πηγή: zappit

Διαβάστε επίσης:

 Από το δελτίο ειδήσεων στο…τραγούδι!