ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο ΣΟΚ στο ποδόσφαιρο: Ραντεβού «θανάτου» Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών – Βίντεο

Άλλη μια μαύρη σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έδωσαν ραντεβού "θανάτου" κατά την διάρκεια αγώνα μπαράζ μεταξύ του Άφοβου και του Αγίου Θωμά για την άνοδο στην Α' ΕΠΣ.

Στο βίντεο, φαίνεται ολοκάθαρα πως "φίλαθλοι" με διακριτικά του Ολυμπιακού μετά από συνεννόηση για οργανωμένη επίθεση, εισέβαλαν στο γήπεδο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου, με σκοπό σύμφωνα με πληροφορίες να… μονομαχήσουν με πιθανούς φίλους του Παναθηναϊκού.

Η παραπάνω πληροφόρηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα του Αγίου Θωμά που έπαιζε κόντρα στον Άφοβο, έχει ως φυσική έδρα το Γουδί, εκεί όπου υπάρχουν αρκετοί φίλαθλοι και οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να είμαστε βέβαιοι για το ποια μπορεί να ήταν η αφορμή, θεωρούμε απαράδεκτες αυτές τις ενέργειες, που δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες που πρεσβεύει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όπως επίσης, είναι βέβαιο ότι η συγκεκριμένη κίνηση και επίθεση, είχε στόχο ανθρώπινες ζωές.

Στο παρακάτω βίντεο, η ξαφνική επίθεση εν ώρα αγώνα, ενώ πρέπει να διευκρινισθεί πως ο κάμεραμαν και ο δημοσιογράφος, για λόγους ασφαλείας μπροστά στον κίνδυνο της ζωής τους, "έκλεισαν" και απομακρύνθηκαν…

Πηγή: pamebala.gr

Διαβάστε επίσης: