ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυροβολούν» κατά ρίπας στον ΣΥΡΙΖΑ, την Παναρίτη!-«Ακατανόητη η επιλογή της…»

«Η επιλογή Παναρίτη για το Δ.Ν.Τ είναι ακατανόητη και προσβάλλει την κοινωνία. Πρόκειται για πρόσωπο που συμβολίζει το παρελθόν του μνημονίου…»

Την αντίθεσή του στην τοποθέτηση της Έλενας Παναρίτη στη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ εξέφρασε με ανάρτησή του στο Facebook, ο Νίκος Φίλης.

«Η επιλογή Παναρίτη για το Δ.Ν.Τ είναι ακατανόητη και προσβάλλει την κοινωνία. Πρόκειται για πρόσωπο που συμβολίζει το παρελθόν του μνημονίου. Δικαιολογημένα έχει προκαλέσει προβληματισμό στην Κ.Ο. Η απόφαση πρέπει να ληφθεί όχι από ένα πρόσωπο, αλλά από τα αρμόδια συλλογικά κυβερνητικά όργανα», έγραψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη σκυτάλη στους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση της  Έλενας Παναρίτη, στη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, πήρε μετά την Σοφία Σακοράφα τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Νίκο Φίλη και η Νίνα Κασιμάτη.

«Πρέπει να ανακληθεί η απόφαση του ΥΠΟΙΚ για τον εκπρόσωπο της χώρας μας στο ΔΝΤ, αλλιώς γεννάται το ερώτημα Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο» έγραψε η Νίνα Κασιμάτη στο Twitter.

Διαβάστε σχετικά: