ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έληξε το θρίλερ με την ομηρία στο Κρήτη 2- Συνελήφθη ο δράστης-Ελαφρά τραυματισμένη η γυναίκα-όμηρος

Έληξε το θρίλερ με την ομηρία γυναίκας στο πλοίο Κρήτη 2, που έπλεε προς το λιμάνι του Πειραιά, με 614 επιβάτες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Ελαφρά τραυματισμένη στο λαιμό, μεταφερθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο η όμηρος. 

Όλα ξεκίνησαν στις 03:30 όταν ξαφνικά ένας 27χρονος άρχισε να φωνάζει και να δημιουργεί προβλήματα, πριν κάποιος προλάβει να αντιδράσει ο άνδρας έσπασε ένα ποτήρι ή ένα μπουκάλι που βρισκόταν κοντά του και άρπαξε μια γυναίκα που είχε την ατυχία να κοιμάται δίπλα του.

Οι υπόλοιποι επιβάτες απομακρύνθηκαν άμεσα από το σαλόνι του πλοίου.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και όταν το πλοίο πλησίασε την προβλήτα, πριν καν δέσει, άνδρες της ομάδας υποβρύχιων αποστολών ανέβηκαν και συνέλαβαν τον δράστη, που οδηγήθηκε στο κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά.

 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να του περάσουν χειροπέδες.

Η κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στον λαιμό, ενω βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Ασθενοφόρο την περίμενε για να την παραλάβει και την μετέφερε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Στο πλοίο επέβαιναν 614 άτομα τα οποία αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.  

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας ήταν εκτός εαυτού και από τη συμπεριφορά του το πλήρωμα έκρινε ότι πρέπει να βρι8σκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών.