ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Φυλακίστηκε γιατί τους ξεκούφανε ενώ έκανε σεξ!

Βρετανίδα καταδικάσθηκε σήμερα από δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ σε φυλάκιση δύο εβδομάδων "διότι ούρλιαζε και κραύγαζε κατά τη διάρκεια σεξουαλικής της συνεύρεσης" και για άλλες νυκτερινές ενοχλήσεις των γειτόνων της.

Η νεαρή γυναίκα, η ηλικία της δεν ανακοινώθηκε, είχε κατά το παρελθόν κληθεί να συμμορφωθεί για ανάλογες πράξεις. Την Παρασκευή, η πρόεδρος του δικαστηρίου του Μπέρμιγχαμ αποφάσισε ότι η κατηγορούμενη, στην οποία είχε απευθυνθεί προειδοποίηση για αντικοινωνική συμπεριφορά, είναι υπότροπος, έπειτα από τις νέες καταγγελίες των γειτόνων της και σήμερα ανακοίνωσε την καταδίκη της στην ποινή φυλάκισης.

"Τις πρώτες ώρες της 29ης Ιανουαρίου 2015, και περί τις 5 τα ξημερώματα, η κατηγορουμένη υπήρξε ένοχη ουρλιαχτών και κραυγών κατά τη διάρκεια σεξουαλικής συνεύρεσης σε τέτοια ένταση που προκάλεσε την ενόχληση ενός γείτονά της", δήλωσε η δικαστής Εμμα Κέλι.

Ο εν λόγω γείτονας διευκρίνισε μάλιστα ότι η φασαρία τον "ξύπνησε" και ότι "διήρκεσε δέκα λεπτά".

Η κατηγορούμενη, που ονομάζεται Τζέμα, διαπληκτίσθηκε επίσης αργότερα με τον φίλο της Γουέιν, χρησιμοποίησε βρισιές και χτύπησε τις πόρτες.

Η μήνυση κατατέθηκε από το δημοτικό συμβούλιο του Μπέρμιγχαμ κατόπιν καταγγελιών των κατοίκων του κτιρίου όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της γυναίκας.

"Μάς τρέλανε. Ολοι οι γείτονες συνασπιστήκαμε για να τη διώξουμε. Ανδρες έμπαιναν και έβγαιναν χωρίς διακοπή στο διαμέρισμά της. Μετά, κοιμόταν όλη τη μέρα. Αυτά ήταν τα δύο πιο φρικτά χρόνια της ζωής μου", δήλωσε μία γειτόνισα στην τοπική εφημερίδα Birmigham Mail.

Διαβάστε επίσης: