MEDIA

Ο Κωστόπουλος σχολιάζει τον καβγά Ουγγαρέζου -Σεφερλή

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λένε και στην περίπτωση του περσινού παρουσιαστή του Πρωινού στο Μega, Πέτρου Κωστόπουλου, η φράση ταιριάζει πρίμα.

 

Ο Κωστόπουλος που βρέθηκε σε απονομή βραβείων διαδικτυακών Μέσων, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και μίλησε ανοιχτά για τον καβγά του διαδόχου του Μάρκου με το Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Είναι πολύ καλό παιδί και ικανό, αλλά είναι δύσκολο παιδί», τόνισε ο Πέτρος με νόημα για τον Ουγγαρέζο ενώ για το Μάρκο είπε:

«Από την άλλη, ο Μάρκος τον έβγαλε στην σέντρα. Το έγραφαν όλοι και στην τηλεόραση κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αν τον είχε προειδοποιήσει, θα μπορούσαν να το συζητήσουν. Του δίνω ένα δίκιο, αν και από ό,τι είδα όλοι τον κράξανε επειδή τον “έδωσε”. Άσχετα που το είχαν γράψει όλοι… Εγώ θα έλεγα να κουλάρουν, τους έμειναν 20 και κάτι ημέρες.

Κι επειδή λένε πως ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο, δεν πρέπει να τελειώσουν έτσι. Να τελειώσουν καλά την εκπομπή και του χρόνου να πάνε γι'άλλα. Ο καθένας φαντάζομαι πήρε τα μαθήματά του από την φετινή σεζόν. Ο λαός δίνει τα μηνύματα, όπως θα έλεγε και ο Τσίπρας. Ξέρει ποια εκπομπή έκανε μεγαλύτερα και ποια μικρότερα νούμερα. Ο λαός έχει δίκιο και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά».

Κι έτσι, πήρε το αίμα του πίσω κι ο Πέτρος, ο οποίος ανακοίνωσε πως ξεκινάει ένα καινούργιο project στην τηλεόραση αλλά δεν θέλησε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες. Το μόνο που ξεκαθάρισε είναι πως το νέο αυτό εγχείρημα δεν θα είναι με δικά του χρήματα, αφού ο ίδιος δεν διαθέτει πλέον μία!