ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ζωή «πικάρει» τον Άδωνι με το αποκλειστικό του Usay.gr

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Usay.gr και τις πληροφορίες που θέλουν τον Άδωνι Γεωργιάδη να ανήκει στους δελφίνους του Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης , «επικαλέσθηκε» η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να πικάρει τον βουλευτή της ΝΔ και να βάλει τέλος στην αντιπαράθεση του με τον Πάνο Καμμένο.

 

Την ώρα που ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ανέφερε πως η περασμένη κυβέρνηση έκανε διαπραγμάτευση στα τέσσερα προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και ειδικά των βουλευτών της ΝΔ από τα έδρανα ακουγόταν οι δυνατές φωνές του βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη, που διαμαρτυρόταν έντονα για τα λεγόμενά του.

Μετά την επιμονή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Άμυνας του απάντησε "Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα εσείς" προκαλώντας σάλο στην αίθουσα.

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε να φωνάζει για να ακουστεί, άνευ μικροφώνου με αποτέλεσμα ο  κ. Καμμένος να ζητήσει την παρέμβαση του προεδρείου της Βουλής: "Παρακαλώ τους βιβλιοπώλες…", είπε απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

Στην αντιπαράθεση αναφέρθηκε και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, που αναφέρθηκε στον ωρυόμενο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας: "Υπενθυμίζω ότι η συζήτηση  είναι σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε" είπε με νόημα η Κωνσταντοπούλου φωτογραφίζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη ως υποψήφιο αρχηγό της ΝΔ ενώ συνεχίζοντας την ομιλία του ο υπουργός Άμυνας και με τον βόμβο που εξακολουθούσε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, η κα. Κωνσταντοπούλου ανέφερε: "Βλέπω ότι έχουμε πολλούς υποψηφίους προέδρους".

Όπως είχε αποκαλύψει το usay.gr στις 29/5, σαν βόμβα έσκασε στη Συγγρού η πληροφορία ότι ο 'Αδωνις Γεωργιάδης θα διεκδικήσει την προεδρία της Ν.Δ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες , ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ήδη έχει κάνει τις πρώτες επαφές και συζητήσεις για την "κάθοδό" του στις εσωκομματικές εκλογές. Στις συζητήσεις του εκφράζει την αγωνία του για τους συσχετισμούς που διαμορφώνονται εν όψει των διαδικασιών και βάσει όσων λένε στο usay.gr περισσότεροι από δύο στενοί συνομιλητές του, ξεκαθαρίζει ότι η δική του στάση θα εξαρτηθεί από τις επόμενες κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά, "Θα κατέβω μόνο αν δεν θέσει υποψηφιότητα ο Σαμαράς" λέει χαρακτηριστικά και τονίζει ότι στην περίπτωση που ο σημερινός πρόεδρος θελήσει να θέσει υποψηφιότητα, θα σταθεί στο πλευρό του και θα τον στηρίξει.

 Αποκλειστικό:Ο 'Αδωνις θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ν.Δ