LIFESTYLE

Mήνυση στη Λόπεζ επειδή ήταν πολύ… σέξι! ΒΙΝΤΕΟ

Η Τζένιφερ Λόπεζ κατηγορήθηκε για προκλητική εμφάνιση σε συναυλία στο Μαρόκο και μια εκπαιδευτική ομάδα προχώρησε σε μηνύσεις εναντίον της τραγουδίστριας και του διοργανωτή του σόου.  

 

Η Λόπεζ φέρεται να προκάλεσε την οργή επειδή φορούσε προκλητικά ρούχα μαζί με άλλους χορευτές, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα υποστηρικτών του συντηρητισμού στο Μαρόκο.

Η συναυλία, που ήταν μέρος του μουσικού φεστιβάλ Mawazine World Rhythms International Music Festival που διεξήχθη στις 29 Μαΐου στην πρωτεύουσα Ραμπάτ, ενώ μεταδόθηκε και από την εθνική τηλεόραση. «

Η Λόπεζ διατάραξε την τάξη και αμαύρωσε την τιμή και τον σεβασμό των γυναικών», τονίζεται στη μήνυση σύμφωνα με το TMZ. Σε περίπτωση που η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια κριθεί ένοχη τότε μπορεί να αντιμετωπίσει και ποινή φυλάκισης από ένα μήνα μέχρι και δύο χρόνια.  

Ωστόσο η μήνυση δεν είναι η μοναδική αντίδραση στο σόου της τραγουδίστριας το οποίο είχε 160.000 θεατές. Η κριτική στο Μαρόκο ξεκίνησε όταν η συναυλία μεταδόθηκε από εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο, κάτι που οδήγησε αρκετούς να ζητήσουν υπουργικές παραιτήσεις και ευθύνες σε όσους έδωσαν άδεια για κάτι τέτοιο.