LIFESTYLE

Το κορίτσι που τρέλανε τον σκηνοθέτη του Τσάμπιονς Λιγκ – ΦΩΤΟ

Περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα, ο Γερμανός σκηνοθέτης εντόπισε μια γυναίκα, στην οποία έκανε όσα κοντινά πλάνα δεν έκανε ούτε στον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί. Η Φεντερίκα Νάρτζι, ήταν η μελαχρινή θεά που τρέλανε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους πριν αρχίσει το σούπερ θέαμα εντός αγωνιστικού χώρου.

Η πανέμορφη Ιταλίδα είναι η σύντροφος του Αλεσάντρο Μάτρι όμως ελάχιστοι γνώριζαν την ταυτότητά τους μόλις ο Γερμανός σκηνοθέτης, την εντόπισε στις VIP θέσεις του Ολυμπιακού Σταδίου του Βερολίνου. Οταν μάλιστα ακολούθησε το δεύτερο πλάνο, τότε τα social media πήραν φωτιά με τις φωτογραφίες της Νάρτζι και η αναζήτηση για το ποια ακριβώς είναι.

Η «Miss Italia» του 2007 είναι ζευγάρι με τον Μάτρι εδώ και αρκετά χρόνια και σκοπεύουν μάλιστα σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό βέβαια λίγο ενδιέφερε τους ποδοσφαιρόφιλους που από το βράδυ του Σαββάτου, έχουν βρει μια ακόμη σύντροφο διάσημου ποδοσφαιριστή για να θαυμάζουν.

Δείτε επίσης: