LIFESTYLE

Η Φαίη Σκορδά και το… λευκό μπικίνι της

Αν και συνήθως η Φαίη Σκορδά επισκέπτεται με την οικογένειά της την παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης, την περασμένη Παρασκευή έκανε εξαίρεση, επιλέγοντας το Καβούρι, όπου την εντόπισε ο φακός του ΟΚ! λίγο μετά τις 17.00 μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη της, στυλίστα Βαγγέλη Ζάχο.

 

 

 

 

«Πήγε ο ίδιος και την παρέλαβε από το σπίτι της και κατευθύνθηκαν παρέα στην παραλία. Νωρίτερα το μεσημέρι, αμέσως μετά το τέλος του Πρωινού, η Φαίη είχε επιστρέψει από την εκπομπή κοντά στους δύο γιους της, που θέλει να τους φροντίζει η ίδια» περιγράφει πηγή.

Στην πρώτη της φετινή καλοκαιρινή εμφάνιση με μαγιό στην παραλία η Φαίη Σκορδά επέλεξε λευκό μπικίνι, που φέτος φαίνεται ότι αποτελεί το αγαπημένο της χρώμα. Η παρουσιάστρια, έναν χρόνο μετά τον ερχομό του μικρού της γιου, διατηρεί το βάρος της στα 59 κιλά, όσο ήταν και πριν μείνει έγκυος στον μεγαλύτερο γιο της Γιάννη. Η πειθαρχημένη διατροφή παραμένει το μυστικό της. «Δεν μου αρέσουν οι αυστηρές δίαιτες. Λατρεύω το φαγητό, αλλά δεν κάνω υπερβολές» έχει παραδεχτεί η ίδια. 

Διαβάστε επίσης: