LIFESTYLE

Τι δήλωσε ο Χάρης Ρώμας για την πρώην σύζυγό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο «Mega με μία» κι αναφέρθηκε στην απόφασή του να εγκαταλείψει σε ηλικία 25 ετών τόσο την Ιατρική για να ασχοληθεί με το θέατρο όσο και την τότε σύζυγό του, ένα θέμα στο οποίο αναφέρεται σπάνια.

 

Μίλησε και για τη σχέση με τη μητέρα του, η οποία -όπως είπε- με το χωρισμό του «δεν ασχολήθηκε ποτέ. Ήταν κάτι που ήξερε εκ των προτέρων. Την έχω δει μία φορά. Εντάξει δεν μιλάω για αυτό το θέμα. Ήταν κι αυτό ίσως μια επιπολαιότητα της ηλικίας. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτό. Έρωτας ήταν, αλλά δεν ξέρω κι εγώ. Μέσα μου ήξερα ότι δε θα πάει καλά. Δεν ήθελα ίσως να το αποδεχτώ ότι δε θα πήγαινε καλά για πολλούς λόγους που ένας 24χρονος άντρας θέλει να πιέζεται να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο.

Αλλά χρόνια μετά και αφού είχε στενοχωρηθεί όταν εγκατέλειψα τη συζυγική εστία, τη σχέση μας ουσιαστικά όταν αποφάσισα να φύγω. Και μου είπε ποτέ δε θα σε ξαναδώ.

Και κάποια μέρα 10 χρόνια μετά μου τραβάει το παντελόνι ένα παιδάκι και λέει «Μαμά, μαμά ο Δάγκας». Είχαν γίνει οι μεν και οι δε. Γυρίζω και βλέπω ένα παιδάκι που μου τράβαγε το παντελόνι και την πρώην σύζυγό μου να κρατάει ένα άλλο μωρό στην αγκαλιά. Και μου λέει τελικά όχι μόνο σε ξαναείδα, αλλά μου επιβάλλουν στο σπίτι να σε βλέπω κιόλας», δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Θα ήθελε να κάνει παιδιά; Ή πιστεύει ότι η ζωή του θα ήταν διαφορετική εάν δεν είχε χωρίσει κι είχε αποκτήσει παιδιά;

«Μου αρέσουν τα παιδιά και νομίζω με αγαπούν κι εκείνα. Έχουμε πολύ στενή επαφή. Αλλά πιστεύω πια ότι δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για να επιτεύξουμε τους ίδιους στόχους», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

Πηγή : tff.gr

 Συγκλονιστική εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα για τη Σοφία Μουτίδου:«Την συνάντησα στις σκάλες και έκλαιγε…»