LIFESTYLE

«Θεά» στα 58 της η Μπο Ντέρεκ

Η θρυλική ηθοποιός που "στοίχειωσε" τα όνειρα τόσων εφήβων -και όχι μόνο- με την εικόνα της στο "10" -το καλό- παραμένει αειθαλής και ερωτευμένη. 

 

 

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η εικόνα που θα έρχεται πάντα στο μυαλό μας όταν ακούμε το όνομα της Μπο Ντέρεκ (Bo Derek) είναι αυτή με τα κοτσιδάκια και το τέλειο σώμα στην ταινία του 1979,"10", από όπου ο φωτογραφίες και το βίντεο για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι.

Σήμερα, στα 58 της χρόνια, η Μπο Ντέρεκ κόβει ακόμη την ανάσα, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της.

Κούκλα η Μπο, έχοντας επιτρέψει στον χρόνο να την αγγίξει διακριτικά, εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση. Γαι την ιστορία, η Μπο έγινε διάσημη όταν στα 17 της χρόνια "κλέφτηκε" με τον φωτογράφο Τζον Ντέρεκ ο οποίος εκείνο τον καιρό ήταν παντρεμένος με τη Λίντα Έβανς (Linda Evans) -ενώ υπήρξε και παντρεμένος με την Ούρσουλα Άντρες (Ursula Andres).

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και έμεινε μαζί 22 χρόνια μέχρι τη στιγμή που εκείνος πέθανε το 1998 αλλά δεν έκαναν παιδιά.

Σήμερα, η Μπο Ντέρεκ ζει στο ράντσο της στην Καλιφόρνια με τον αγαπημένο της και τα 4 άλογά τους. 13 χρόνια μετρά η σχέστη της Μπο Ντέρεκ και του 54χρονου, σήμερα, Τζον Κόρμπετ(John Corbett) τον οποίο σίγουρα γνωρίζετε από τη συμμετοχή του στην ταινία "My Big Fat Greek Wedding" και τις σειράς του "Sex And The City".

πηγή: womenonly

Διαβάστε επίσης: