ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η αρχηγός των εγκληματιών ήρθε να πει γεια…»- Η απίστευτη ειρωνία της Λαγκάρντ στον Βαρουφάκη

Η ισχυρή κυρία του ΔΝΤ, είναι ενοχλημένη με την Ελλάδα και το δείχνει…Ο Γιάνης Βαρουφάκης πλησιάζει την Κριστίν Λαγκάρντ στη χθεσινή σύσκεψη του Eurogoup χωρίς τα πολλά χαμόγελα συμπάθειας της πρώτης τους γνωριμίας και όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της ισπανικής El Mundo, Pablo Rodriguez, ο οποίος επικαλείται "καλά πληροφορημένες πηγές", η επικεφαλής  του Ταμείου του είπε: "Η επικεφαλής των εγκληματιών έρχεται να χαιρετήσει"!

Τι είχε ενοχλήσει την κυρία Λαγκάρντ; Οι αναφορές του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα , όταν καταλόγισε "εγκληματικές ευθύνες στο ΔΝΤ για την κατάσταση στην Ελλάδα". 

Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου φαίνεται πως δεν… ξέχασε την ατάκα αυτή του Αλέξη Τσίπρα, με αποτέλεσμα τα "πυρά" να στραφούν στον Γιάνη Βαρουφάκη !

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της ισπανικής El Mundo, Pablo Rodriguez, ο οποίος επικαλείται "καλά πληροφορημένες πηγές", το περιστατικό συνέβη μόλις η Κριστίν Λαγκάρντ συνάντησε τον Γιάνη Βαρουφάκη. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος σημειώνει πως ο Γιάνης Βαρουφάκης έσπευσε να απολογηθεί εκ μέρους του Έλληνα πρωθυπουργού, ωστόσο η Κριστίν Λαγκάρντ φαινόταν ακόμη νευριασμένη.

According to good sources Lagarde introduced herself today to Varoufakis saying: "the criminal in chief comes to say hello"

 

Διαβάστε σχετικά: