LIFESTYLE

Οι ερωτικές περιπτύξεις του 65χρονου σταρ με την 30χρονη σύντροφό του

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, ειδικά στην περίπτωση του αστέρα της μεγάλης οθόνης και της κατά 30 χρόνια νεότερης αγαπημένης του. Ο 65χρονος σταρ και η 32χρονη Ισπανίδα σύντροφος του, αψηφούν το ηλικιακό χάσμα που υπάρχει μεταξύ τους, απολαμβάνοντας τρυφερές στιγμές στην παραλία.

 

 

 

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα Χάλκε, είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο, ωστόσο την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση την έκαναν την περασμένη Τετάρτη, στο ετήσιο Φεστιβάλ Ταινιών της Ιταλίας.

Στη συνέχεια, οι δυο τους απόλαυσαν ερωτικές στιγμές στην παραλία Ταορμίνα, με την 32χρονη αγαπημένη του ηθοποιού να είναι ιδιαίτερα τρυφερή και περιποιητική μαζί του, καθώς του έβαζε αντηλιακό στο πρόσωπο, τον φιλούσε τρυφερά και δεν ξεκολλούσε από πάνω του. 

Όσο για τον λόγο που όλο αυτό το διάστημα δεν είχε γίνει γνωστή η σχέση τους; Όπως αναφέρει στο κολλητή φίλη της Αλεχάντρα, «αν και οι δυο τους είναι μαζί ένα χρόνο, το κρατούν απόλυτα μυστικό. Η Αλεχάντρα ζει μεταξύ Μανχάταν και Μαδρίτης, ενώ και ο Γκιρ την επισκέπτεται συχνά στην Ισπανία. Κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό από τα ΜΜΕ, αλλά οι φίλοι τους το ήξεραν!»

Διαβάστε επίσης:

 Alessandra Ambrosio: Το σπυράκι στα οπίσθιά της κάνει το γύρο του Διαδικτύου