ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριο χώσιμο σε Θεοδωράκη και Πανούση από τον σύζυγο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

«Και βέβαια δεν έχασε και την ευκαιρία να βγει απόψε και στον κανάλι του βόθρου και προσπάθησε να μας πείσει ότι πρέπει για ακόμα μία φορά να προσκυνήσουμε και να βάλουμε την υπογραφή μας σε συμφωνία λαιμητόμο!!!
Καμαρώστε τον!!!!!!!!"»

Σταύρος Θεοδωράκης και Γιάννης Πανούσης μπήκαν στο στόχαστρο του συζύγου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Απόστολου Μάντη, ο οποίος με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο  οποίοςαφενός περνάει… γενεές 14 τον επικεφαλής του Ποταμιού για το δείπνο που είχε στις Βρυξέλλες με τέσσερις Ευρωπαίους πρωθυπουργούς, ενώ για τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κάνει share ανάρτηση άλλου χρήστη η οποία έγραφε: "Ο χωροφύλαξ Πανούσης είχε πληροφορίες για τα επεισόδια καθ΄ομολογία του. Αφού δεν τα απέτρεψε είναι ανίκανος. Αφού τα περίμενε είναι συνένοχος. Ας διαλέξει το ρόλο του ο χωροφύλαξ της κωλοπετινίτσας". 

 

Για τον Σταύρο Θεοδωράκη έγραψε:

Δεν έχει πρόβλημα να τρώει μαζί με τους εκβιαστές του ελληνικού λαού…
Έχει όμως πρόβλημα με την Κωνσταντοπούλου και την δημιουργία των επιτροπών για τις γερμανικές αποζημιώσεις και αλήθειας δημοσίου χρέους", γράφει ο Απόστολος Μαντής, post-αροντας θέμα για το δείπνο Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες. 

Έγραψε: "Δεν έχει πρόβλημα να τρώει μαζί με τους εκβιαστές του ελληνικού λαού…
Έχει όμως πρόβλημα με την Κωνσταντοπούλου και την δημιουργία των επιτροπών για τις γερμανικές αποζημιώσεις και αλήθειας δημοσίου χρέους…
Και βέβαια δεν έχασε και την ευκαιρία να βγει απόψε και στον κανάλι του βόθρου και προσπάθησε να μας πείσει ότι πρέπει για ακόμα μία φορά να προσκυνήσουμε και να βάλουμε την υπογραφή μας σε συμφωνία λαιμητόμο!!!
Καμαρώστε τον!!!!!!!!". 

 

Διαβάστε σχετικά: