ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέστρεψε με νέο σκίτσο ο Αρκάς μετά την πρωτοφανή επίθεση

Με ένα νέο σκίτσο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook επανήλθε η ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς μετά την πρωτοφανή επίθεση χρήστες του διαδικτύου βρέθηκε ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς επειδή «τόλμησε» να ασκήσει κριτική στους χειρισμούς της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

 

Μετά τα κακοήθη σχόλια, διεκόπησαν οι αναρτήσεις ενώ το θέμα σχολίασαν και πολλοί βουλευτές. Οι διαχειριστές της σελίδας ανακοίνωσαν την επαναλειτουργία της με μία ανάρτηση η οποία αναφέρει: «Επαναφέρουμε τη λειτουργία της σελίδας, γιατί η διακοπή της πήρε υπερβολικές διαστάσεις και γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης απ' όλες τις πλευρές. Ζούμε σε άγριους, τρελούς και επικίνδυνους καιρούς…»

Τα ξημερώματα μέσω άλλης ανάρτησης στο Facebook οι διαχειριστές ανακοίνωναν τους λόγους που «κατέβασαν» τη σελίδα. «Στο κλίμα τής πολιτικής βαρβαρότητας κάποιοι παρεξήγησαν κάποιες αναρτήσεις και έκαναν κακοήθη σχόλια. Έφτασαν σε σημείο να υπαινιχθούν ότι ο Αρκάς χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα για τα σκίτσα που αναρτήσαμε. Δεν συμφωνούμε με την απόφαση του Αρκά, αλλά καταλαβαίνουμε απολυτά έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή απέφυγε τη δημοσιότητα, να διασύρεται από ανεγκέφαλους επειδή, χωρίς κανένα κέρδος, έδωσε την άδεια να δημοσιεύονται σκίτσα του στο FB», ανέφερε η ανακοίνωση.

O γνωστός σκιτσογράφος «ανέβαζε» το τελευταίο διάστημα στη επίσημη σελίδα που διατηρεί στο facebook σκίτσα-σχόλια για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα με το δικό του μοναδικό ύφος. Κάποια από αυτά προκάλεσαν την αντίδραση των διαφωνούντων με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν κακοήθη σχόλια αλλά και απειλές κατά του δημοφιλούς σκιτσογράφου, αναγκάζοντας τον Αρκά να αναστείλει τις αναρτήσεις του μέχρι νεωτέρας.

Δύο από τα «ενοχλητικά» σκίτσα που προκάλεσαν την πρωτοφανή επίθεση

 

Οι σχολιάστές επιτέθηκαν με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά του Αρκά με κατηγορίες ακόμη για χρηματισμό του από κάποιους, για να πλήξει συγκεκριμένους πολιτικούς και κόμματα.