ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τσίπρας πήγε στον…Καμμένο- Η συμβολική κίνηση του πρωθυπουργού(βίντεο)

Οργίασαν οι φήμες την Τετάρτη λίγο πριν το διάγγελμα του πρωθυπουργού, πως ο κυβερνήτικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απείλησε με αποχώρηση από τη συγκυβέρνηση σε περίπτωση που μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες, γεγονός που  ανάγκασε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού να εκδόσει ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται πως "δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε και ούτε θα υπάρξει πρόταση από την ελληνική κυβέρνηση για μείωση των αμυντικών δαπανών.” 

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ όπου σύμφωνα με το onalert.gr θα περάσει το πρωϊνό του.

Ο πρωθυπουργός έχει ενημέρωση από την στρατιωτική ηγεσία στην αίθουσα ΚΥΣΕΑ και στη συνέχεια θα κατέβει στα υπογεια του ΥΠΕΘΑ όπου βρίσκεται το ΕΘΚΕΠΙΧ. Από εκεί θα συνομιλήσει με στρατιωτικούς που υπηρετούν σε ακριτικές μονάδες του Αιγαίου.

Τα όσα θα πει ο πρωθυπουργός αυτές τις ημέρες προς τις ΕΔ έχουν οπωσγήποτε τη σημασία τους. Ειδικά μετά από την χθεσινή αναστάτωση που προκάλεσε η πρότασή τους προς τους θεσμούς. Η οποία περιελάμβανε περικοπές στις ΕΔ .

 

Διαβάστε σχετικά: