ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης: «Ο Tσίπρας πρόδωσε την Ελλάδα – Έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής»

Ο εκπρόσωπος Tύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο του νέου Μνημονίου του Τσίπρα στην ιταλική Il Tempo.

 

 

 

"Δυστυχώς, η Ευρωπαϊκή Ένωση εργάζεται ως Λερναία Ύδρα, το μυθολογικό τέρας με δεκάδες κεφάλια. Αυτό είναι σήμερα οι τραπεζίτες, οι πολιτικοί και οι λαθρομετανάστες. Αντί αυτού, ονειρευόμαστε μια Ευρώπη που λειτουργεί για τους ανθρώπους, για τα έθνη. Γι 'αυτό πάμε πίσω στον Ηρακλή, που εξόντωσε την Λερναία Ύδρα". Αυτά είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο για το τελεσίγραφο με τα μέτρα της Ε.Ε. για την Ελλάδα. Και για τον Τσίπρα έχει μια σαφή γνώμη: "Ο Τσίπρας περίμενε πως το ΟΧΙ θα ηττηθεί στο δημοψήφισμα, γι’ αυτό και οι κινήσεις του στη συνέχεια ήταν απόλυτα καταστροφικές για τη χώρα".

– Ο Τσίπρας πρόδωσε την Ελλάδα;

Ναι, ο Τσίπρας πρόδωσε την Ελλάδα και παρέδωσε την εθνική μας κυριαρχία στους τοκογλύφους δανειστές της Ε.Ε., της Ε.Κ.Τ. και του Δ.Ν.Τ.

– Θα ψηφίσετε τις προτάσεις της ΕΕ;

Όχι, θα πολεμήσουμε τις προτάσεις της Ε.Ε., γιατί οδηγούν την χώρα μας σε οικονομική καταστροφή.

–  Όλοι μιλανε για το ότι η Γερμανία  τιμώρησε την Ελλάδα διότι είπε το ΌΧΙ

Οι γερμανοί χρωστούν εκατοντάδες δισ. ευρώ στην Ελλάδα (κατοχικό δάνειο και πολεμικές αποζημιώσεις) γι’ αυτό και έχουν κηρύξει οικονομικό πόλεμο στην χώρα μου.

– Άνοιξε ο δρόμος για μια υποθετική κυβέρνηση τεχνοκρατών μιας εθνικής ενότητας τύπου Mario Monti στην Ιταλία το 2011. Θα λάβετε μέρος εσείς;

Θα αγωνιστούμε ενάντια σε μία τέτοια δοτή κυβέρνηση, γιατί θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τραπεζιτών των Βρυξελλών και όχι του Ελληνικού Λαού.

– Ποια η γνώμη σας για τον χειρισμό του Τσίπρα ειδικά μετά το δημοψήφισμα;

Ο Τσίπρας περίμενε πως το ΟΧΙ θα ηττηθεί στο δημοψήφισμα, γι’ αυτό και οι κινήσεις του στη συνέχεια ήταν απόλυτα καταστροφικές για τη χώρα.

– Είναι δυνατόν να μπλοκαριστούν αυτές οι προτάσεις που σκοτώνουν την Ελλάδα και μετά να βγει από το ευρώ;

Δυστυχώς οι προτάσεις της Ε.Ε., δηλαδή το 3ο μνημόνιο, θα περάσουν από τη βουλή με την ψήφο όλων των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής.

– Grexit ναι ή όχι;

Ναι στο εθνικό νόμισμα, όχι όμως άτακτα και άνευ σχεδίου, αλλά όταν τονωθεί η εθνική μας παραγωγή.

– Το χρέος πως λύνεται;

Λογιστικός έλεγχος και μονομερής διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους της χώρας.

– Τόσο οι ΗΠΑ με το ΔΝΤ όσο και η Ρωσία ενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Εσείς με ποιον είστε;

Η Χρυσή Αυγή στοχεύει σε άμεση γεωστρατηγική στροφή της Ελλάδος προς την Ρωσία, μέσω μίας συμμαχίας σε επίπεδο οικονομικό, ενεργειακό και στρατιωτικό.

– Θεωρείτε σωστή μια συνομιλία με τον Πούτιν;

Αποτελεί προτεραιότητά μας και ήδη έχουμε τακτική επικοινωνία με το κόμμα του κ. Ζιρινόφσκι, το κόμμα Πατρίδα και τον σύμβουλο του προέδρου Πούτιν, κ. Ντούγκιν.

– Μιλάτε για κυριαρχία ενάντια στο Αγγλικό δίκιο. Τι σημαίνει;

Απαιτούμε καταγγελία της δανειακής σύμβασης που βασίζεται στο αγγλικό δίκαιο, καθώς μετατρέπει την χώρα μας από ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος σε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων.

– Το κοινωνικό σύστημα στην Ελλάδα κατά την γνώμη σας δεν επιδέχεται κριτική; Τι προτείνετε εσείς;

Το κοινωνικό σύστημα της Ελλάδος έχει ισοπεδωθεί λόγω των ανάξιων κυβερνήσεων, αλλά και των λαθρομεταναστών. Προτείνουμε άμεση περικοπή των προνομίων του πολιτικού συστήματος, φορολόγηση του πλούτου, απέλαση των λαθρομεταναστών με στόχο την επιδότηση ενός δικαιότερου κοινωνικού συστήματος.

– Εάν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές πιστεύετε ότι μπορείτε να απορροφήσετε απογοητευμένους ψηφοφόρους του Τσίπρα;

Ήδη μεγάλο τμήμα των πολιτών που ψήφισε Σύριζα για να καταγγελθεί η μνημονιακή πολιτική έχει στραφεί στην Χρυσή Αυγή.

– Είστε έτοιμοι να κυβερνήσετε την Ελλάδα; Και στο όνομα ποιού σκοπού;

Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε την χώρα μας με στόχο την Εθνική της Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία. Σκοπός μας η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.

– Εσείς είστε ανάμεσα στους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής και μόλις αποφυλακιστήκατε. Μπορείτε να εξηγήσετε στους Ιταλούς αναγνώστες γιατί θα έπρεπε να εμπιστευθούν ένα κίνημα που εμπλέκεται σε δικαστικές έρευνες και σε φυλακίσεις;

Την απάντηση την έδωσε το Νο2 της κυβέρνησης που μας φυλάκισε, στο περίφημο βίντεο Μπαλτάκου: «Ο Σαμαράς σας έκλεισε φυλακή για να σας πάρει τις ψήφους». Πέσαμε θύματα μίας άθλιας πολιτικής σκευωρίας, αλλά όλος ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει πως φυλακιστήκαμε, γιατί είμαστε η μοναδική φωνή της Αλήθειας σε μία βουλή εξαπάτησης και προδοσίας.

– Μπορείτε να μας αναφέρεται μια μορφή από την ελληνική μυθολογία που να καταδεικνύει την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Δυστυχώς η Ε.Ε. λειτουργεί σήμερα όπως η Λερναία Ύδρα, το τέρας με τα πολλά κεφάλια (τραπεζίτες, επιτροπές υπέρ της λαθρομετανάστευσης, αντιλαϊκές κυβερνήσεις κλπ). Οραματιζόμαστε μία Ευρώπη υπέρ των Εθνών και υπέρ των συμφερόντων των Ευρωπαϊκών Λαών.

– Και σαν σημείο αναφοράς σήμερα για τον Λαό σας, ποια μορφή της ελληνικής μυθολογίας επικαλείστε και γιατί;