ΚΟΙΝΩΝΙΑ

26χρονος έσφαξε 65χρονο συγχωριανό του για λόγους τιμής

Ένας 26χρονος συνελήφθη, κατηγορούμενος ως δράστης της ανθρωποκτονίας που αποκαλύφθηκε, το μεσημέρι, στην Άψαλο Πέλλας, με θύμα 65χρονο άνδρα, που βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι όπου ζούσε.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι συγχωριανός του θύματος, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομικής προανάκρισης προκύπτει ότι επρόκειτο για έγκλημα τιμής. Εξεταζόμενος από αστυνομικούς, ο 26χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ο 65χρονος τον προσέβαλε, το προηγούμενο βράδυ, στο καφενείο του χωριού.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, λίγο μετά το παραπάνω περιστατικό, ο κατηγορούμενος ως δράστης επισκέφθηκε το θύμα στο σπίτι του προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για όσα είχαν προηγηθεί.

Αστυνομικοί εκτιμούν πως ακολούθησε καβγάς, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Ο νεαρός πιθανολογείται ότι χτύπησε με μικρό μπαλτά τον 65χρονο, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε γύρω στη μιάμιση το μεσημέρι από την αδελφή του, η οποία ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε, γύρω στη 1:30 μετά το μεσημέρι, η αδελφή του, η οποία ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.