ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ζωή σε τρυφερές στιγμές με τον σύζυγο σε ερημική παραλία(φωτο)

Στιγμές ηρεμίας μακριά από πολιτικές έριδες, απολάμβανε η Πρόεδρος της Βουλής, λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι μαραθώνιες και θυελλώδεις κοινοβουλευτικές διαδικασίες για την ψήφιση της συμφωνίας.

Στο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που κυκλοφορεί σήμερα βλέπουμε φωτογραφίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου μαζί με τον σύζυγο της Απόστολο Μαντή, καθώς απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία Μύλος, στη Γιάλτρα της Βόρειας Εύβοιας. Το ζευγάρι που συμπληρώνει τον Σεπτέμβριο ένα χρόνο έγγαμου βίου, επέλεξε τη συγκεκριμένη παραλία,γιατί βρίσκεται κοντά στην εκκλησία που παντρεύτηκαν και την επισκέπτονται συχνά.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, η Πρόεδρος της Βουλής λιάζεται μαζί με τον σύζυγο, ενώ στη συνέχεια βουτούν στη θάλασσα, τον αγκαλιάζει και επιδίδεται σε ρομαντικά παιχνιδάκια. Στην παραλία δεν υπήρχε άλλος κόσμος κι έτσι η ευειδής παρουσία της δεν ενοχλήθηκε από τους πληβείους! Αυτές οι εικόνες έχουν βαθμό σπανιότητος ΑΑ, μιας και η Ζωή δεν υποπίπτει ποτέ σε ολισθήματα τρυφερότητος σε δημόσιους χώρους.

3

f35c1d22257907f9d0724a765c55b39e

IMG_1129

IMG_1132

πηγή: toratora.gr