MEDIA

Σε θέση μάχης Mega και ΑΝΤ1:Επιστρέφουν όλοι εσπευσμένα λόγω εκλογών

Οι κάλπες φέρνουν πίσω εσπευσμένα παρουσιαστες και στελέχη προκειμένου να πργανωθούν και να ξεκινήσει η μάχη της ενημέρωσης και της…τηλεθέασης!

Από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA επιστρέφει με σύσσωμη τη δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού. 

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις φέρνουν νωρίτερα τους δημοσιογράφους στα καθήκοντα τους καθώς το ενδιαφέρον όλων μπροστά από τις επικείμενες εκλογές στρέφεται ξανά στην ενημέρωση. Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης και Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφουν στις θέσεις τους στο κεντρικό δελτίο του σταθμού κάθε βράδυ στις 20:00.

Αλλά και η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη δίνει και φέτος το «παρών» στην πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Καθημερινά στις 06.45 το πρωί, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, η εκπομπή συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της ενημερώνοντας για τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας από την κοινωνική, πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών.

Στον ΑΝΤ1 τώρα, παρ’ όλο που περίμεναν και εκείνοι την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν πολύ αργότερα, τελικά επιστρέφουν νωρίτερα λόγω πολιτικών εξελίξεων και της προκήρυξης των εκλογών.

Έτσι, η Μαρία Χούκλη που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίό ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα βρίσκεται από την ερχόμενη Δευτέρα στη θέση της ενώ μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου θα μας καλημερίζει μέσα από την ενημερωτική πρωινή εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης. Η ανάγκη για άμεση και έγκαιρη ενημέρωση, οδήγησε τους ιθύνοντες του καναλιού και τους ίδιους τους δύο καταξιωμένους δημοσιογράφους στην απόφαση να επιστρέψουν νωρίτερα ώστε να καταγράφουν την καθημερινότητα αλλά και τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ενόψει εκλογών.