ΔΙΕΘΝΗ

Έκανε την κόρη της στρίπερ και ξόδεψαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε πλαστικές! Δεν θα πιστεύετε τα αποτελέσματα(φωτο)

Η τρέλα δεν πάειστα βουνά, πάει σε μερικά μυαλά αρρωστημένων ανθρώπων που η ματαιοδοξία μπορεί να εξαφανίσει ακόμα και το μητρικό φίλτρο!

Σοκάρει η περίπτωση μιας μητέρας η οποία 

Η 38χρονη Τζορτζίνα Κλαρκ  επέτρεψε στην κόρη της, να εγκαταλείψει το σχολείο και να γίνει στρίπερ στα 17 της, για να βγάλει αρκετά χρήματα για τις πλαστικές επεμβάσεις και των δυο τους, προκειμένου να μοιάσουν στο μοντέλο Κέιτι Πράις, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν μάλλον τρομακτικό.

Η Κλαρκ, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι «εθισμένη» στο Botox, λέει ότι είναι περήφανη που η κόρη της έκανε στριπτίζ για να πληρώσει τις επεμβάσεις τους, ενώ ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτική όταν στα 18 της βρήκε 50χρονο σύντροφο.

«Είμαι πολύ τυχερή που έχω μια κόρη σαν την Κάιλα να πληρώνει για τις επεμβάσεις μας. Δεν με πειράζει αν έχει 50χρονο σύντροφο ή αν κάνει στριπτιζ για να πληρώσει τις πλαστικές μας, αφού ζούμε σε ένα όνειρο. Νιώθω πραγματικά περήφανη γι' αυτήν»

«Η μαμά μου είναι ο καλύτερος φίλος μου» λέει η 20χρονη. «Την αγαπώ και οι πλαστικές μας φέρνουν πιο κοντά στο όνειρό μας να μοιάσουμε στην Κέιτι Πράις. Λατρεύω την καινούργια μας εμφάνιση.»

Οταν βγαίνουμε στο δρόμο, μας κοιτάζουν και σχολιάζουν τα τεράστια χείλη μας, αλλά δεν είναι αρκετά μεγάλα για εμάς. «Η πλαστική χειρουργική είναι ένας τρόπος ένωσης μας ως μαμά και κόρη. Θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερο στήθος και οπίσθια. Να μοιάζουμε σαν Μπάρμπι»

Ετσι ήταν πριν τις πλαστικές