ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΟΚ: Σεισμός αύριο στην Θεσσαλονίκη για την υποδοχή Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ – Βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, ο Βούλγαρος επιθετικός θα φτάσει στη συμπρωτεύουσα την αύριο, Πέμπτη 3 Αυγούστου, και εκεί θα τον περιμένει η αποθεωτική υποδοχή των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι ο 35χρονος άσος θα φτάσει αύριο στη Θεσσαλονίκη, ενώ εκείνο που απομένει είναι να γίνει γνωστή η ακριβής ώρα της έλευσής του. 

 

 

 

Σε όλα τα παιχνίδια -κι όχι μόνο αυτά της Ελλάδας- θ’ απολαύσουν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Παρά την ανησυχία που υπήρξε, ο Βούλγαρος θα είναι διαθέσιμος και για το Europa League – Την προσεχή Πέμπτη (03/09) θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Βούλγαρος στον οποίο ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Εμπνεύσεις που πρέπει να δεις δύο και τρεις φορές για ν’ αρχίσεις ν’ αντιλαμβάνεσαι τι είδες. Ποδοσφαιρικές κινήσεις ιδιαίτερης ομορφιάς εκτελεσμένες με το δικό του αβίαστα ανεπιτήδευτο τρόπο που τις κάνει να μοιάζουν απλές. Ενας ιδιαίτερος συνδυασμός της απαραίτητης ουσίας με την ζηλευτή τέχνη.

Απολαύστε ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της μεγάλης καριέρας του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σε ένα μικρό βίντεο αφιέρωμα που ετοίμασε το PAOK TV.