LIFESTYLE

Πανζουρλισμός επικρατεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την υποδοχή Μπερμπάτοφ – Βίντεο

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ την Πέμπτη θα έρθει ενδεχομένως οδικώς από την πατρίδα του, πιθανόν από το Μπλαγκόεβραντ την γενέτειρα του. Θα πάει στο Μακεδονία Παλλάς όπου θα τον υποδεχθεί ο Σαββίδης και από εκεί στην Τούμπα για μία φιέστα παρουσία κόσμου.

 

 

 

 

Η ΠΑΕ αναφέρει:

"Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να καλωσορίσει στο γήπεδό του ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου που έχουν έρθει ποτέ στη χώρα μας. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα παρουσιαστεί στον κόσμο του Δικεφάλου, στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης.Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να υποδεχτούν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίασή του θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας. Η είσοδος του κόσμου θα γίνει από τις θύρες 1,2,3 που θ’ ανοίξουν στις 15:00. Σας περιμένουμε όλους για το θερμό καλωσόρισμα στο νέο αστέρι του ΠΑΟΚ".

Στο μεταξύ ο Βούλγαρος δημοσιογράφος Τζορτζ  Πέτκοφ μίλησε στον Arena FM για την μεγάλη μεταγραφή Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ:
 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο Μπερμπάτοφ είναι ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας μας μαζί με τον Κρίστο Στόιτσκοφ. Μάλιστα όπως έχει πει ο μάνατζέρ του ο κύριος Ντάντσεφ, ο ΠΑΟΚ είναι η αγαπημένη ελληνική ομάδα του Μπερμπάτοφ! Κυρίως λόγω του κόσμου του. Ο Μπερμπάτοφ είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του.
 
Κάνει καλή ζωή και έχει κάνει πολλές φιλανθρωπίες στη Βουλγαρία. Δεν είναι μεγάλη έκπληξη η μεταγραφή Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ. Είναι μια πολύ γνωστή ομάδα στην Ευρώπη με πολύ κόσμο. Θα πάει πρώτα στην Σόφια ο Μπερμπάτοφ και μετά πιθανώς θα έρθει οδικώς στην πόλη της Θεσσαλονίκης».