ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγινε της Τούμπας στην υποδοχή του Berbatov – Βίντεο

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν την μετεγγραφή του καλοκαιριού με την απόκτηση τουDimitar Berbatov. Περίπου 7.000 οπαδοί βρέθηκαν στην Τούμπα για να υποδεχθούν τον Βούλγαρο επιθετικό. 

 

 

 

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης παρουσίασε τον Μπερμπάτοφ στον κόσμο λέγοντάς του «καλώς ήρθες σπίτι σου. Στη Τούμπα όπου θα βιώσεις την αγάπη και την ενέργεια των οπαδών μας. Αυτή την χρονιά ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει τα 90 χρόνια της ιστορία του. Εκ μέρους του μεγαλομέτοχου Ιβάν Σαββίδη σε καλωσορίζουμε στην Θεσσαλονίκη και την ομάδα.

Από σήμερα είσαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να μεγαλώσουμε ακόμα το σύλλογο. Σου ευχόμαστενα έχεις μια εξαιρετική πορεία στον ΠΑΟΚ»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ "έφτιαξε" τους ΠΑΟΚτσήδες στις πρώτες του δηλώσεις στην Τούμπα.

 

"Είναι απίστευτο. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Δεν το περίμενα. Είμαι ένα απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο. Ο πατέρας μου έχει γεννηθεί 50 χιλιόμετρα μακριά από εδώ. Είμαστε κάτι σαν αδέρφια. Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι θα παλέψω και εδώ, γιατί είμαστε σαν αδέρφια", ήταν η πρώτη δήλωση του Βούλγαρου επιθετικού.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την επιμονή του να με φέρει εδώ, να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος. Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί" πρόσθεσε.