LIFESTYLE

O διάσημος ηθοποιός και η τραγουδίστρια διέλυσαν τον αρραβώνα τους έπειτα από ένα χρόνο

Τίτλους τέλους έπειτα από ένα χρόνο σχέσης φέρονται να έριξαν στον αρραβώνα τους ο διάσημος ηθοποιός με την τραγουδίστρια.

 

 

 

Ο 29χρονος και η 27χρονη μπορεί να ήταν έτοιμοι να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, αλλά φαίνεται πως η ζήλια και η κτητικότητά του τα κατέστρεψαν όλα.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Star», αφορμή για τους καυγάδες μεταξύ του Ρόμπερτ Πάτινσον με την FKA Twigs στάθηκαν οι σέξι εμφανίσεις της στη σκηνή. Γιατί μπορεί αυτό να ήταν που του τράβηξε το ενδιαφέρον στην αρχή, αλλά στην πορεία δεν ήθελε να βλέπουν και οι άλλοι το κορίτσι του σε τόσο σέξι φάσεις.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το περιοδικό, ο πρωταγωνιστής του «Twilight» έγινε με τον καιρό κτητικός και ζηλιάρης, κάτι που ενόχλησε την αρραβωνιαστικιά του, μιας και άρχισε να τον βλέπει ωςπαλιομοδίτη, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι καυγάδες και οι εντάσεις.

Τελικά, στις 23 Αυγούστου, αυτόπτης μάρτυρας άκουσε την 27χρονη τραγουδίστρια να παραπονιέται σε φίλους της, πως δεν τον άντεχε άλλο επειδή ήταν υπερπροστατευτικός και την «έπνιγε».

«Όπως μιλούσε η FKA Twigs, μου φάνηκε πως οι δυο τους είχαν χωρίσει» καταλήγει η εν λόγω πηγή.

πηγή: star

Διαβάστε επίσης: