LIFESTYLE

Τρυφερά αγγίγματα και αγκαλιές! Νέος έρωτας διάσημων κοριτσιών;(φωτο)

Τα κορίτσια αναστατώνουν τη showbiz με τα …παιχνίδια τους!

Πρώτα ήταν η Κάρα Ντελεβίν που δήλωσε ότι οι γυναίκες είναι για εκείνη πηγή έμπνευσης. Μετά ήρθε η Μάιλι που τα βλέπει ως μόδα και το κάνει απλά για να το δοκιμάσει, η οποία αφού χώρισε από το γιο του Σβαρτσενέγκερ, έκανε σχέση με τη Στέλλα Μάξουελ, ενώ υπήρξε και ενδιαφέρον από τη Ζόε Κράβιτζ.
Τρίτη στη σειρά ήρθε η Χέιλι Μπάλντουιν, κόρη του Άλεκ και της Κιμ Μπάσιντζερ, που το δήλωσε ευθέως ότι οι γυναίκες την ελκύουν. Και είναι αυτή που πάει να φέρει από την άλλη πλευρά του ποταμού την Κένταλ Τζένερ.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μας ξαφνιάζει τρομερά, μιας και η Κένταλ είναι πολύ ταπεινή σε σχέση με τις αδερφές της και δεν θυμόμαστε να την έχουμε δει ποτέ με κάποιον στο πλάι της. Έτσι είναι πολύ λογικό κι επόμενο, με το που είδαμε τις φωτογραφίες της με τη Χέιλι Μπάλντουιν να βγάλαμε το συμπέρασμα. Και δεν είναι πολύ πιθανό να μην ισχύει.
Οι δύο διάσημες κοπέλες που είναι συνομήλικες κατευθύνονταν στο πάρτι του Τράβις Σκοτ για το νέο του άλμπουμ και στην διαδρομή έκαναν αρκετές στάσεις για παιχνιδάκια, με την Χέιλι να χουφτώνει για τα καλά την Κένταλ και να γελάνε.

 

 

πηγή: toratora.gr