ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχες σώμα με σώμα στη Μυτιλήνη – Συλλήψεις για μολότοφ εναντίον μεταναστών στη Λέσβο

Δύο κάτοικοι της Λέσβου έχουν προσαχθεί και αναμένεται να συλληφθούν μιας και φαίνεται πως είναι δράστες της επίθεσης με βόμβες μολότοφ εναντίον μεταναστών.

 

 

Σύμφωνα με τον athina984, η αστυνομία κάνει λόγο για δύο διαδοχικές επιθέσεις οι οποίες σημειώθηκαν σε δύο πάρκα στο κέντρο της Μυτιλήνης, όπου έχουν κατασκηνώσει πρόσφυγες.

Μάλιστα ένας από αυτούς φαίνεται πως τραυματίστηκε από την επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού χωρίς όμως να είναι σοβαρή η κατάστασή του. 

 

Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια στο πολύπαθο νησί της Μυτιλήνης, με αγανακτισμένους μετανάστες να συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις σε διάφορες περιοχές, κατοίκους του νησιού να παίρνουν μέρος και κάποιοι να πρωταγωνιστούν στα επεισόδια και τους υπεύθυνους να αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, που μέρα με τη μέρα χειροτερεύει.

Όπως έγινε γνωστό, δύο άτομα έχουν προσαχθεί και αναμένεται να συλληφθούν, ως δράστεςτης διπλής επίθεσης με βόμβες μολότοφ εναντίον μεταναστών. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαδοχικές επιθέσεις σημειώθηκαν σε δύο πάρκα στο κέντρο της Μυτιλήνης, τα ξημερώματα, όπου έχουν κατασκηνώσει πρόσφυγες. 

Ένας εξ αυτών τραυματίστηκε – ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ένας από τους δύο δράστες έχει ομολογήσει την πράξη του και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας…

Διαβάστε επίσης: