MEDIA

Ποιο πρόσωπο έκπληξη αναλαμβάνει αρχισυντάκτης στην εκπομπή του Ουγγαρέζου και της Συνατσάκη

Από τις αρχές καλοκαιριού είχε γίνει γνωστό πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη θα αναλάμβαναν καθημερινή απογευματινή εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου. Μετά τη μεταγραφή του Ουγαρέζου στον Αντ1 και μετά την αποχώριση της Μαίρης από την ομάδα του Πρωινού, αρχικά το πλάνο ήθελε τους δυο τους να βγαίνουν στον τηλεοπτικό αέρα στα μέσα Ιουλίου. Ωστόσο, οι πολιτικές εξελίξεις και η οικονομική δυσπραγία που επικρατεί στα κανάλια, έφερε ως αποτέλεσμα την αναβολή της πρεμιέρας και έτσι να αποφασιστεί να ξεκινήσει στις αρχές της φετινής σεζόν.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Δημήτρης και η Μαίρη βρισκόντουσαν σε συχνες συσκέψεις και δούλευαν τη σκαλέτα της εκπομπής, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη πρεμιέρα. Μάλιστα ο Δημήτρης, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του έχει ήδη σκεφτεί αρκετές ενότητες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να κερδίσουν τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού.
Μεγάλο buzz βέβαια θα κάνει και το γεγονός  ότι στην ομάδα προστίθεται και ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος θα έχει επιτελικό ρόλο κρατώντας το ρόλο του αρχισυντάκτη, αλλά θα εμφανίζεται και μπροστά από τις κάμερες.
Ο Βαγγέλης Περρής, συμφώνισε με το κανάλι του Αμαρουσίου για την απογευματινή εκπομπή μόλις την περασμένη Πέμπτη, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη στη Σύρο πριν 2 εβδομάδες. Οι δυο άντρες γνωρίζονται χρόνια και υπάρχει χημεία μεταξύ τους κάτι που επιδιώκουν να βγει και μπροστά στο φακό.
Η παρουσία του Περρή σίγουρα θα είναι τόσο πιπεράτη, όσο χρειάζεται για μια τέτοιου είδους εκπομπή….

πηγή: toratora.gr