ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο με μωρό σε αγκαλιά της Πρωτοψάλτη να κλέβει την παράσταση συναυλίας (BINTEO)

Ηταν μια μαγική βραδίά που βρήκε «στο τιμόνι» την ΄Αλκηστη Πρωτοψάλτη – όχι με την ιδιότητα της υπηρεσιακής υπουργού Τουρισμού, αλλά – με την κλασσική της ιδιότητα ως ερμηνεύτρια.

   Ο λόγος για τη συναυλία της καλλιτέχνιδας, με τίτλο «Τα χρώματα της Ελλάδας» που δόθηκε χθες, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στο Θερινό Χαραμα – σημειωτέον, φέτος γιορτάζει τα 20 του χρόνια. Μαζί με έξι σολίστες η Πρωτοψάλτη έκανε αναδρομή στη μουσική της πορεία αλλά και σε αγαπημένα τραγούδια κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.

   Δεν ήταν, όμως, παρά μόνο η σκηνή με την λιλιπούτειά της θαυμάστρια που κέρδισε βλέμματα και σκόρπισε συγκίνηση. Κατά τη διάρκεια της μουσικής παράστασης και ενώ η τραγουδίστρια είχε ξεκινήσει να ερμηνεύει το τραγούδι «Σωτηρία της Ψυχής», ένας άνδρας από το κοινό την πλησίασε κρατώντας ένα μωρό.

   Η Άλκηστη Πρωτοψάλτη πήρε τη μικρή στην αγκαλιά της κι έτσι συνέχισε τη συναυλία της. Και ήταν η μικρή που «κούρνιασε» στα χέρια της απολαμβάνοντας το τραγούδι που έκλεψε την παράσταση της βραδιάς. Δείτε το βίντεο: