ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έγραψε ο Ζουράρις: Δεν μπορώ να πω με σαφήνεια γιατί να με ψηφίσουν

Με τον δικό του ιδιόρρυθμο τρόπο απάντησε ο Κώστας Ζουράρις στο πιο… φυσιολογικό ερώτημα σε υποψήφιο με ένα κόμμα ενόψει εκλογών: Γιατί να ψηφίσει κάποιος τους ΑΝΕΛ και τον ίδιο.

 

 

 

 

 
«Γιατί να ψηφίσει κάποιος τους ΑΝΕΛ σε αυτές τις εκλογές; Θα είμαι σύντομος: Ιδέα δεν έχω! Γιατί να ψηφίσει Ζουράρι; Ιδέα δεν έχω επίσης!» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρ/σ.
 
Όταν το σκέφτηκε λίγο καλύτερα πάντως, βρήκε την απάντηση: «Γιατί είναι ο Ζουράρις. Ξέρουν ποιος είμαι, τι έχω κάνει, πόσα βιβλία έχω γράψει, τα χρόνια διδασκαλίας που έχω, τι ελληνικά ασκώ, τι αντάρτικο έχω κάνει, τι στρατοδικεία έχω περάσει. Να γιατί πρέπει να ψηφίσει κάποιος Ζουράρι».
 
Όσο για το αν θα ήθελε να υπουργοποιηθεί, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν έχω καμία ειδικότητα σε κανένα υπουργείο, οπότε δε κάνω για υπουργός» για να προσθέσει σκωπτικά: «Το μόνο πόστο για το οποίο κάνω, γιατί δε χρειάζεται ειδικότητα, είναι η θέση του πρωθυπουργού. Μόνο για πρωθυπουργός κάνω γιατί δεν έχω καμία ειδικότητα σε τίποτα».

Διαβάστε επίσης: