ΔΙΕΘΝΗ

Δεν αξίζω το πολιτικό κυνήγι μαγισσών! Η απερίγραπτη Ουγγαρέζα οπερατέρ, δικαιολογεί τον εαυτό της!

«Δεν είμαι μία άκαρδη, ρατσίστρια οπερατέρ που κλοτσάει παιδιά. Δεν αξίζω το πολιτικό κυνήγι μαγισσών εναντίον μου, ούτε τις απειλές θανάτου»

Με μία επιστολή – συγγνώμη στην εφημερίδα «Magyar Nemzet», η οπερατέρ Πέτρα Λάζλο προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, όταν προκάλεσε παγκόσμιο σάλο, βάζοντας τρικλοποδιά σε έναν πατέρα πρόσφυγα που κρατούσε στην αγκαλιά του το παιδί του, τη στιγμή που είχαν σπάσει τον αστυνομικό κλοιό, ενώ σε άλλο υλικό διακρίνεται να κλωτσάει δύο προσφυγόπουλα….

Η οπερατέρ από την Ουγγαρία, η οποία κατηγορήθηκε για την πράξη της εντόνως, απολογείται δημόσια, απορρίπτοντας τις κατηγόριες για ρατσισμό που της έχουν προσάψει όλο αυτό το διάστημα.

Στην επιστολή της γράφει: «Η κάμερα κατέγραφε χιλιάδες μετανάστες να σπάνε τον αστυνομικό κλοιό, ένας από αυτούς έτρεξε προς σε μένα και φοβήθηκα»

Επικαλούμενη το ένστικτό της αυτοσυντήρησης συνεχίζει: «Μετά κάτι έσπασε μέσα μου… Ξαφνικά σκέφτηκα ότι δεχόμουν επίθεση και έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να παίρνεις σωστές αποφάσεις την στιγμή που ο κόσμος βρίσκεται σε πανικό».

Η Λάζλο, η οποία απολύθηκε από την εργασία της και κατηγορήθηκε για ρατσιστική συμπεριφορά, προσθέτει την επιστολή της: «Δεν είμαι μία άκαρδη, ρατσίστρια οπερατέρ που κλοτσάει παιδιά. Δεν αξίζω το πολιτικό κυνήγι μαγισσών εναντίον μου, ούτε τις απειλές θανάτου. Είμαι απλά μία άνεργη μητέρα ενός μικρού παιδιού που πήρε λάθος απόφαση. Ειλικρινά λυπάμαι».

Διαβάστε σχετικά: