LIFESTYLE

Ελληνίδα τραγουδίστρια : Ήμουν σαν ζωντανό πτώμα από τα υπνοστεντόν

Η μοναδική Ελληνίδα ερμηνεύτρια μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα, που αντιμετώπισε λίγο πριν τη συναυλία της για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

 

Λίγοι γνωρίζουν τα θέματα που είχε με την ψυχική της υγεία και τη μάχη που έδωσε. Ο λόγος για την Ελένη Βιτάλη, η οποία προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για το πώς τα κατάφερε. 

«Στη συμπόρευση με τα θεία υπήρχε πάντα ένα αόρατο χέρι που με επανέφερε. Έτσι τα κατάφερα και με την απεξάρτηση από τα υπνοστεντόν. Είχα την ίδια αρρώστια που αντιμετωπίζει κάποιος με τα ναρκωτικά. Χρόνια ολόκληρα κρατούσε αυτή η δουλειά, είχα πάει σε κλινικές, από δω κι από κει, αλλά δεν γινόταν τίποτα. Ήμουν σαν ζωντανό πτώμα. Φαντάσου ότι ο άνδρας μου πήγαινε στους συγγενείς των Ανώνυμων Αλκοολικών για να καταλάβει τι γίνεται. Κάποια μέρα μου πρότεινε η μητέρα μου να πάω στην εκκλησία του Χριστού στα Σπάτα.

Μου φάνηκε αφελές. Δύο χρόνια μετά ένιωσα την ανάγκη να πάω και την πήρα τηλέφωνο. Μπήκα στην εκκλησία, συνομίλησα με τον Θεό, ξέσπασα σε ένα γοερό κλάμα και όταν επέστρεψα σπίτι, πέταξα τα χάπια. Έκοψα μαχαίρι την εξάρτηση. Και ιατρικά να δεις το θέμα, δεν γίνεται αυτό», ανέφερε η μεγάλη ερμηνεύτρια.

Όπως όλα δείχνουν η μεγαλύτερη αδυναμία της είναι το παιδί της. Έτσι όταν ρωτήθηκε σχετικά με την «αχίλλειο πτέρνα» της, απάντησε: «Ο γιος μου και η οικογένειά του, η γυναίκα του και ο εγγονός μου. Αυτοί και ο Τέλης είναι οι πολύ δικοί μου άνθρωποι».

Σε ότι αφορά τους έρωτες, η τραγουδίστρια δεν έδειξε να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. «Δεν υπάρχει ζωή χωρίς κάψιμο. Άμα δεν καίει, τι νόημα έχει; Χλιαρός έρωτας; Και τους ξαναζώ αυτούς τους έρωτες τραγουδώντας», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά.

πηγή : peoplegreece.com