ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση Μεϊμαράκη εναντίον της ΕΡΤ

Συνέχεια στην κόντρα του με την ΕΡΤ έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Έκανε λόγο για «μικρότητες» από την πλευρά της διοίκησης της δημόσιας τηλεόρασης και…
εξαπέλυσε κατηγορίες περί φτηνιάρικης συμπεριφοράς. 

 

Υπενθυμίζεται ότι χθες, έβαλε θέμα επειδή κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ φαινόταν ισοϋψής με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ενώ είναι ψηλότερος. Επίσης φέρεται να δυσαρεστήθηκε επειδή εκπομπή της ΕΡΤ φιλοξένησε  τον διευθυντή της εφημερίδας Ακρόπολη Γ. Μαυρίκο, ο οποίος τον κατηγόρησε ευθέως για εμπλοκή σε σκάνδαλα. 

Η ΕΡΤ έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας πως «δεν προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία των καλεσμένων στις ενημερωτικές εκπομπές της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμμερίζεται τις εκφραζόμενες από αυτούς απόψεις». Για το θέμα του ύψους, σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs.gr, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ είχαν εξηγήσει στους πολιτικούς αρχηγούς πως αυτό συμβαίνει στο διπλό πλάνο, με τα δύο παράθυρα.  

Παρά την απάντηση της ΕΡΤ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επανήλθε στο θέμα. Σε δηλώσεις του στον Βήμα 99,5 ανέφερε: «Φέρθηκε φτηνιάρικα, δεν τα περίμενα αυτά από την ΕΡΤ, ντροπή τους. Δεν καλύπτει τα θέματα η ανακοίνωση της ΕΡΤ. Θεωρώ ότι δεν είναι στο στιλ των Ταγματάρχη – Τσακνή» είπε και τόνισε ότι η στάση της ΕΡΤ πρέπει να είναι αντικειμενική στην προεκλογική περίοδο.