ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έληξε το ολονύχτιο «θρίλερ» για την ωραία Έλενα – Εντός Βουλή τελικά η Ράπτη

"Θρίλερ" όλο το βράδυ σχετικά με την κατανομή των εδρών, καθώς στην Ά Θεσσαλονίκης  μία έδρα "έπαιζε" ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ.

Με ενσωμάτωση 99,63% των αποτελεσμάτων στην Α΄ Θεσσαλονίκης, η κατανομή των εδρών είναι 6 για τον ΣΥΡΙΖΑ, 4 για τη Ν.Δ. και από 1 έδρα για τη Χρυσή Αυγή, την Ένωση Κεντρώων, το ΚΚΕ, το Ποτάμι, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Έτσι οι βουλευτές που εκλέγονται είναι οι: Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιάννης Αμανατίδης, Τάσος Κουράκης, Μάρκος Μπόλαρης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης (ΣΥΡΙΖΑ), Κώστας Καραμανλής, Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ράπτη (Ν.Δ), Αντώνης Γρέγος (Χρυσή Αυγή), Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων- αν δεν κρατήσει την έδρα εκλέγεται ο Γιάννης Σαρίδης), Γιάννης Δελής (ΚΚΕ), Σταύρος Θεοδωράκης (Ποτάμι-με βάση την κατανομή του υπουργείου Εσωτερικών δεν παίρνει έδρα στα Χανιά, οπότε θα κρατήσει της Θεσσαλονίκης και θα μείνει εκτός Βουλής η Χριστίνα Ταχιάου), Ευάγγελος Βενιζέλος (Δημοκρατική Συμπαράταξη), Κώστας Ζουράρις (ΑΝΕΛ).