MEDIA

Ο νέος έρωτας της Ναταλίας Γερμανού και η «μάχη» με την Μενεγάκη!

Ναταλία Γερμανού δίνει την πρώτη της συνέντευξη μετά το νέο της εγχείρημα με το «ΝaMaSte» στο κανάλι «Ε». Ποζάρει για το περιοδικό YOU και αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στον νέο έρωτα που έχει μπει στη ζωή της αλλά διστάζει να μιλήσει γι’ αυτόν. Φυσικά, μιλάει για τον ανταγωνισμό με την Ελένη Μενεγάκη που έκανε αυτή τη βδομάδα πρεμιέρα και είναι απέναντι!

Κάθε χρόνο θα σε βλέπουμε σε διαφορετική εκπομπή;
Με βαρεθήκατε ήδη; Ίσα-ίσα θα έπρεπε να σας αρέσει που ακόμα και μετά από 20 χρόνια στην τηλεόραση παραμένω ένας ανήσυχος άνθρωπος…

Άλλος θα το φοβόταν αυτό!
Το ξέρω! Δεν γνωρίζω αν αυτό ονομάζεται άγνοια κινδύνου ή απλώς διάθεση για περιπέτεια. Όπως και να έχει τώρα δεν το έχω μετανιώσει –και δεν νομίζω πως θα το μετανιώσω ανεξαρτήτως αποτελέσματος–, γιατί όταν αποφάσισα να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έκανα πέρυσι, δεν το έκανα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου «κι αν τα πάω χάλια;». Μα φυσικά και υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα υπάρχει «δίχτυ ασφαλείας» και ότι θα πάνε όλα τέλεια.

Όταν είσαι εκτός δουλειάς, τι αλλάζει στη ζωή σου;
Έχω πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο να δω τους φίλους μου, να τεμπελιάσω, να πάω στα Ζαγοροχώρια που είναι το αγαπημένο μου μέρος, στη Μυτιλήνη να δω τους συγγενείς μου.

Μπορείς να ζήσεις χωρίς δουλειά;
Όχι δεν μπορώ. Αυτή η τρέλα που ζω εδώ και 1,5 μήνα προετοιμάζοντας την εκπομπή και βγάζοντάς την στον αέρα, όσο κι αν λες κάποια στιγμή «θα τρελαθώ, θα μου στρίψει», μετά σκέφτεσαι «ναι, αλλά τι αδρεναλίνη!»… Αυτή η δημιουργική δουλειά της τηλεόρασης είναι η καφεΐνη μου!

Το ότι απέναντι είναι η Ελένη Μενεγάκη, το έχεις σκεφτεί καθόλου;
(γέλια) Για να το θέσουμε σωστά, εμείς πήγαμε απέναντι στην Ελένη!

Οι περισσότεροι φοβούνται… Εσύ πάλι έχεις ένα κοινό που σε αγαπάει και σε ακολουθεί και μπορεί να το περνάς λίγο στο ντούκου…
Σαφώς και δεν το περνάω στο ντούκου, θα ήταν αστείο να το πω αυτό. Όταν μου είπαν από το «Ε» ότι του χρόνου θα κάνεις αυτό, δεν με ρώτησαν αλλά μου το ανακοίνωσαν. Αν τους έλεγα, «αποκλείεται, δεν το κάνω», δεν θα μου έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο! Η πρώτη μου, λοιπόν, αντίδραση ήταν να τους τελευταία χρόνια, σαν ρεύμα κόσμου, ανήκει στην Ελένη. Και μου είπαν ότι το ξέρουν αλλά πιστεύουν αρκετά σ’ εμένα, δεν με αξιοποιούν αρκετά με μία φορά την εβδομάδα σε βραδινή εκπομπή και θέλουν να με δοκιμάσουν. Και είπα «ποτέ δεν λέμε “όχι” σε μια δοκιμή».

Είσαι έτοιμη, λοιπόν, για τον… πόλεμο, κι αν ναι, με τι όπλα;
Δεν πολεμάω κανέναν, δεν στεκόμαστε με όπλα απέναντι σε κανέναν. Εμείς φτιάξαμε μια παρέα που τη θεωρώ για τα δικά μου μέτρα και σταθμά πάρα πολύ καλή, τώρα δενόμαστε μεταξύ μας, τώρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, γιατί οι περισσότεροι γνωριστήκαμε στο πλατό – ακόμα και ο σκηνοθέτης μάς γνώρισε στο πλατό.

Έχεις γίνει «χοντρόπετση» μετά από τόσα χρόνια ακούγοντας να λέγονται διάφορα για σένα;
Δεν είμαι πια τόσο ευαίσθητη όπως ήμουν πριν από 8, 10 χρόνια που μπορεί να βούρκωνα και να στενοχωριόμουν με κακεντρέχειες που είχαν ειπωθεί ή γραφτεί, αλλά δεν είμαι και «χοντρόπετση». Σκληραγωγήθηκα, αυτό είναι βέβαιο, και επιστράτευσα το μεγαλύτερο όπλο που μπορεί να έχει κανείς σε αυτές τις περιπτώσεις, το χιούμορ και το λεγόμενο αυτοτρολάρισμα. Δηλαδή θα σου γράψει κάποιος: «Πάλι μπότοξ έκανες;» και εσύ του απαντάς: «Μα γιατί το λέτε αυτό, είναι απίθανο να με τσίμπησε σφίγγα;». Κάνεις πλάκα και θέλω να πιστεύω ότι εκεί έξω από τους δέκα που θα γράψουν για σένα μόνο οι δύο πραγματικά έχουν κακή διάθεση. Αυτοί, λοιπόν, απλώς δεν υπάρχουν για μένα. Έχω αποφασίσει τους τοξικούς ανθρώπους από όπου κι αν προέρχονται να τους κρατάω μακριά από το μυαλό μου, την ψυχή μου και τη ζωή μου. Έχω κάνει ένα αόρατο συρματόπλεγμα και δεν μπορούν να με πλησιάσουν.

Σε τι φάση βρίσκεσαι ερωτικά;
Δεν θα πω με ποιον είμαι γιατί έχουμε πει πολλές φορές ότι “όποιος καεί
στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι”. Για μένα αυτήν τη στιγμή η καθημερινότητά μου είναι σχεδόν 12 ώρες δουλειάς, κάτι που το απολαμβάνω πολύ και όταν θέλω να χαμογελάσω και να νιώσω καλά το έχω… Σου φτάνει;

Είσαι ερωτευμένη;
…………………….

Γιατί αισθάνομαι ότι θέλεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς αλλά δεν το έχεις μέχρι στιγμής απολαύσει;
Όχι λάθος! Το έχω απολαύσει με ψυχή και με καρδιά και με σώμα και με εγκέφαλο και με ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου και τους λάτρεψα και με λάτρεψαν. Το έχω απολαύσει, το απολαμβάνω και θα το απολαύσω σίγουρα και στο μέλλον. Εδώ και έναν χρόνο έχω πια τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή μου.
 

πηγή : tlife.gr