LIFESTYLE

Λυγίζει και ξεσπάει: Η Χρυσηίδα Δημουλίδου μιλάει για τον «πόλεμο» που έχει δεχτεί

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Χρυσηίδα Δημουλίδου, με αφορμή το bullying που δέχεται τα τελευταία χρόνια μέσω διαδικτύου. Ο «πόλεμος» αυτός, όπως έχει γίνει γνωστό, στοχοποιεί προσωπικά την ίδια, αλλά και τα συγγραφικά της έργα.

 

Λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της συνέντευξής της, η συγγραφέας συγκινήθηκε, διηγούμενη τα πυρά που δέχεται από ανώνυμους χρήστες του facebook, «λύγισε».

«Είναι η πρώτη φορά σε συνέντευξη, μετά από τόσα χρόνια, που δε μπορώ να μιλήσω. Εσύ με αποκαλείς “χείμαρρο”, δε μου βγαίνουν λέξεις. Είμαι τόσο πολύ μπλοκαρισμένη, στενοχωρημένη… Έχω κλείσει ραντεβού με τον κ. Σφακιανάκη και τη δικηγόρο μου. Θα παραδώσουμε το φάκελο με τις καταγγελίες».

Και κατόπιν συνέχισε: «Δε ξέρω αν είναι απειλές για λόγους πλάκας ή διασκέδασης, αλλά εμένα με τρομάζουν, διότι με κάνουν και νιώθω ανασφάλεια. Δε μπορώ δηλαδή! Δηλαδή να φοβάμαι να βγω έξω; Κι αν είναι κάποιος πραγματικά κακός; Υπάρχει τέτοια τρέλα γύρω μας που έχω θορυβηθεί. ΟΙ άνθρωποι δε στέκουν καλά στα μυαλά τους γι’ αυτό και δεν θα το αφήσω έτσι» και κατέληξε λίγο αργότερα: «Δουλεύω, δουλεύω, δουλεύω… Φέρνω τόσα λεφτά σε αυτό το κράτος και που είναι το ευχαριστώ; Πολλή εφορία και πολύ κυνηγητό. Δεν αντέχεται… Εγώ από τα λεφτά που φέρνω στην Ελλάδα, πληρώνονται άνθρωποι. Φέτος δε μπορώ να δουλέψω, αυτό είναι που με πληγώνει πιο πολύ. Τι έκανα; Ποιον πείραξα; Να αυτό ήθελα να αποφύγω. Δεν ήθελα να συγκινηθώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την συγκίνηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου παρακάτω:

πηγή : peoplegreece.com